Από την εκκλησία στη κάλπη, ζευγάρι στην Αχαΐα

 

Για κάποιους οι εκλογές 2019 δεν αποτελούν κάτι το ιδιαίτερο. Εκατοντάδες χιλιάδες εξάλλου, αναμένεται να απέχουν από την διαδικασία.

Όμως για ένα νιόπαντρο ζευγάρι από την Αχαΐα, η ψήφος τους ήταν σημαντική για τους ίδιους. Τόσο σημαντική, που πήγαν με το νυφικό και το γαμπριάτικο να ψηφίσουν! Κι όμως, ο Κώστας Νιφόρας και η σύζυγός του, Δήμητρα, παντρεύτηκαν σήμερα (26/5) το μεσημέρι στο Φαραί της Αχαΐας και μετά πήγαν ψηφίσουν.

Το νιόπαντρο ζευγάρι… άφησε το γλέντι από τον γάμο για λίγο και πετάχτηκε στο εκλογικό κέντρο της κοινότητας, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Και για να μη χάνουν χρόνο, πήγαν απευθείας με το νυφικό και το γαμπριάτικο, ώστε να φύγουν μετά «σφαίρα» και να διασκεδάσουν στην σημαντικότερη μέρα του κοινού τους βίου.

Φυσικά τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής έμειναν… άναυδα, αλλά οι ίδιοι φαίνεται πως το διασκέδασαν όλο αυτό.

Πηγή: patrastimes

Εκλογές 2019: Επεισόδιο στην Ηγουμενίτσα

Εν τω μεταξύ, στην Ηγουμενίτσα σημειώθηκε επεισόδιο σε εκλογικό κέντρο, με έναν τραυματία μάλιστα! Δύο υποψήφιοι πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο ένας να καταλήξει στο νοσοκομείο, προκειμένου να του γίνουν ράμματα. Δύο τοπικοί σύμβουλοι λογομάχησαν και ο γιος του ενός, επιτέθηκε στον άλλον.

Μάλιστα έπεσε πάνω του με το μηχανάκι (!), τραυματίζοντάς τον. Το θύμα χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο της πόλης, προκειμένου να κάνει ράμματα στο αυτί, όπου φέρεται να έχει πάθει ζημιά.