INTERNET TROLLS

Mediaρχης τρόλερ με… βασιλικές προδιαγραφές

Εμείς στο Sportime τον φωνάζουμε Μπάμπη, ή Μπάμπαρο, ή Μπαμπίνο και εσχάτως Βασίλη... τον Προσίδη!
Mediaρχης τρόλερ με… βασιλικές προδιαγραφές

Διαβάζαμε πρόσφατα σε άλλο site για την αφεντιά του. Ξέρετε, ο περισσότερος κόσμος στην πιάτσα ψάχνει το ποιος είναι. Εύκολο, απλό. Συνδέεις κομμάτια και το βρίσκεις. Εκείνο το τελευταίο ποντάρισμά του για τον… γιαουρτά φαντάρο τον πρόδωσε, Ξέχασε, λησμόνησε, πως τον συγκεκριμένο συνάδελφο τον είχε αποκαλέσει έτσι και μπροστά του.

Φυσικά ο Χαράλαμπος Προσίδης, ο Μπάμπης μας ο αγαπημένος δεν είναι ένας. Είναι πολλοί και το προφίλ σε ύφος και τρόπο… ανάλυσης των πληροφοριών. Επικεφαλής είναι ο Βασίλης. Ξεκάθαρα. Ο Βασίλης με τα πολλά ονόματα, ψευδώνυμα. Όμως είναι κι άλλοι.

Καλά, εμάς, μας έχει στολίσει. Για πρωτοσέλιδα, για λογαριασμούς, για πωλήσεις, ακόμα και μνήμη νεκρών δεν έχει σεβαστεί. Τίποτε απολύτως, Μόνο ένας στην πιάτσα είναι ικανός για κάτι τέτοια. Μέγιστος κωλοτούμπας. Ακόμα και τα ίδια τα ποσταρίσματά του έχουν την πάντα… επίκαιρη δημιουργική ασάφεια. Ωστόσο, μη στέκεστε στο ποιος είναι, δεν έχει σημασία. Σταθείτε στα πόσα βγαίνουν από αυτά που αναφέρει. Δείτε ενδεικτικά:

Θα παρακολουθεί στενά η στήλη με τα τρολς τον Μπάμπη μας. Μείνετε συντονισμένοι, τώρα αρχίσαμε…
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξηγήσει το ότι ασχοληθήκαμε μαζί του.
Θα συνδέσει δύο sites εντελώς άσχετα μεταξύ τους;
Θα πει πως ενοχληθήκαμε με όσα γράφει και καταλαβαίνει μόνο αυτός;
Θα πει πως έδωσε εντολή… αυτός που κρύβεται;
Πλάκα θα έχει να πει αυτό το τελευταίο. Όπως οι περισσότεροι τρολ λογαριασμοί το Instagram. Βέβαια αυτός είναι στο FB…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mediaρχης τρόλερ με… βασιλικές προδιαγραφές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.