Ο Χαράλαμπος Προσίδης χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά χωρίς νόημα. Δίχως να μπορεί να τον καταλάβει κανείς. Η μόνη λογική εξήγηση. Επειδή από όσα γράφει, πέφτει μέσα μόνο σε ότι αφορά… ΠΑΟΚ, το πορτοκαλί site και το ανοικτό κανάλι όπως το λέει, κάνει απλά ανάρτηση. Και αυτά μη νομίζετε πως τα καταφέρνει. Δηλαδή ακόμα κι...

Ο Χαράλαμπος Προσίδης χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά χωρίς νόημα. Δίχως να μπορεί να τον καταλάβει κανείς. Η μόνη λογική εξήγηση. Επειδή από όσα γράφει, πέφτει μέσα μόνο σε ότι αφορά… ΠΑΟΚ, το πορτοκαλί site και το ανοικτό κανάλι όπως το λέει, κάνει απλά ανάρτηση.

Και αυτά μη νομίζετε πως τα καταφέρνει. Δηλαδή ακόμα κι εκεί… στον αέρα «βαράει». Για μία ακόμα φορά μας χρεώνει το προφίλ του Anastasios Mamba. Ok. To έχει κάνει ξανά. Λέει τον εκδότη της εφημερίδας, αυτοφωράκια. Οκ, το έχει κάνει ξανά. Ασχολείται με την εφημερίδα για την οποία έχει κάθε τρεις και λίγο αναφέρει πως: πτωχεύει, κλείνει, βαράει κανόνι, φαλιμέντο κλπ κλπ. Η πλάκα είναι πως είναι από τις λίγες που εργαζόμενοι είναι πληρωμένοι μέχρι κεραίας. Από τις ελάχιστες που βγάζουν έξτρα premium εκδόσεις.

Βλέπετε, ο εκδότης, κάπου ενδιάμεσα στο μπες –βγες από την ψειρού, παίρνει τηλέφωνα και κανονίζει μισθοδοσίες. Πληρώνει εκτυπώσεις, ανανεώνει ιστοσελίδες, γενικώς «επιχειρείν», δρα. Τα καταφέρνει ο μπαγάσας χωρίς ψιλά και με τα ρέστα. Για να μην ξεφεύγουμε όμως. Μια εξήγηση υπάρχει για το post που έκανε ο Προσίδης και σας αποκαλύπτουμε τον διάλογο. Αποκλειστικά, όπως πάντα:

-Ελα καλησπέρα, Βασίλης.
-Γεια σου αφεντικό.
-Καιρό έχεις να γράψεις για τον αυτοφωράκια, Νικόλα.
-Έχεις δίκιο. Έτρεχα με κάτι δικά μου. Το διορθώνω άμεσα.
-Σε παρακαλώ, μην ξεχνιέσαι.

Τίμιος όμως ο Νικολός. Το αφεντικό το είπα στον σκύλο του, αλλά εκείνος δεν το ‘πε στην ουρά του, αλλά στον Προσίδη.