Μπάμπη Προσίδη, η ευχαρίστηση ήταν όλη δική μας

Μικρή σημασία έχει, το γράψαμε εξάλλου, ποιος είναι ο Μπάμπης (ο Χαράλαμπος ντε) ο Προσίδης. Σας είπαμε. Σημασία έχει κατά πόσο ισχύουν και πόσους… αγγίζουν αυτά που γράφει. Μας αναφέρει μάλιστα και σαν Sportfake με κλεμμένο όνομα.

Εδώ η δημοσίευση του Μπάμπαρου

Είναι αρκετά διασκεδαστικό να το αναφέρει αυτό ένα fake profile, με δανεική φωτογραφία και ψεύτικο όνομα, ή να πούμε κλεμμένο το όνομα. Δεν μπορούμε, δεν μας αρέσουν, τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Εύκολο να γίνουμε site με fake news. Παίρνουμε τις αναρτήσεις σου και τις βάζουμε αυτούσιες.

Να μιλήσουμε για το «where is lambrini?», τα περί… Γκοτζικών και τα άλλα ωραία; Πόσοι ξέρουν πως ο «κολλητός» (ξέρεις ποιου) ξέρουν πως ο Παπανδρέου είναι παντρεμένος με την Αλεβίζου; Πόσοι ακόμα γνωρίζουν τόσο καλά τον Σαράντο Ευσταθόπουλο;

Είναι, γενικότερα, άριστη η γνώση θεμάτων που άπτονται σε «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και συνδυαστικά άριστη γνώση θεμάτων «πράσινης» ΚΑΕ. Μπαμ κάνει. Πιστεύεις πως αν ξέραμε (που ξέρουμε) ποιος είσαι (ποιοι είστε) θα το γράφαμε; Ούτε καν! Και πως θα γεμίζει η στήλη με τα internet trolls; Με τον Μάμπα (δεν είσαι ο πρώτος που μας το χρεώνει να ξέρεις, μικρό το κακό) που γράφει μία φορά στα χίλια χρόνια;

Ε, όχι ρε Μπάμπη. Τη δική σου συνέπεια, τακτικότητα και πάνω από όλα εγκυρότητα στα posts είναι που αγαπάμε και περιμένουμε. Επειδή έχεις καιρό να γράψεις όμως κάτι… χειροπιαστό. Γράψε αυτά που ξέρεις καλύτερα από όλους.

Για τα μυστικά κονδύλια δύο διευθυντών σε ίδιο μέσο και τη διαφορετική γραμμή που ακολουθούν. Για την περσόνα που χρησιμοποιούν αμφότεροι χωρίς να ειδοποιεί ο ένας τον άλλο; Για τις μπασκετικές διαφωνίες σας. Για τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε η σιτεμένη σιδηρά Κυρία.

Γράψε Μπάμπη να κάνεις γκελ στον κόσμο. Διότι το λινκ που έβαλες στον τοίχο σου… έσπασε το analytics. Δεν προλαβαίναμε να φιλοξενούμε κόσμο. Δεν έφτασες σε θέαση (από το traffic σου μόνο) ούτε τα νούμερα πωλήσεων που έγραψες. Καλά τα αληθινά, ούτε να το συζητήσουμε. Μόνο με χορηγούμενη και αν!