Δεν σας έλειψε ο Νέστορας; Ε; Πείτε την αλήθεια. Εμάς πολύ. Ο άνθρωπος που τιμά μέχρι τελευταίας δεκάρας το μισθό του, αυτός που του πετά το κόκκαλο το αφεντικό και το φέρνει πίσω στο λεπτό! Μας στέλνατε τόσο καιρό… Where_is_ Nestoria? Κάναμε αναζήτηση στη google, μπας και τον βρούμε.  Εχουμε και λέμε λοιπόν. Για να είμαστε...

Δεν σας έλειψε ο Νέστορας; Ε; Πείτε την αλήθεια. Εμάς πολύ. Ο άνθρωπος που τιμά μέχρι τελευταίας δεκάρας το μισθό του, αυτός που του πετά το κόκκαλο το αφεντικό και το φέρνει πίσω στο λεπτό! Μας στέλνατε τόσο καιρό… Where_is_ Nestoria? Κάναμε αναζήτηση στη google, μπας και τον βρούμε. 

Εχουμε και λέμε λοιπόν. Για να είμαστε δίκαιοι και σωστοί. Θα σας τα πούμε όλα, μα όλα! Αν γκουγκλάρεις τη λέξη «Νέστορας» θα βρεις:

Το ιστορικό του βασιλιά της Πύλου. Σοφός άνθρωπος ήταν και μάλιστα έγινε το όνομά του συνώνυμο της ωριμότητας, της γνώσης και της ευθικρισίας.

(Αρα δεν παίζει κανένα ρόλο στο θέμα μας και πάμε παρακάτω).

Βλέπεις πότε γιορτάζουν ο Νέστορας και η Νεστορία. Στις 27 Οκτωβρίου. Ενημερωτικά, αν έχετε καμία Νεστορία πρόχειρη, να τις στείλετε δώρο. #where_is_Nestoria που λένε; Στις 27 Οκτωβρίου, γιορτάζει.

Νέστορας, λέει, ψητοπωλείο στην Καρδίτσα. Προσοχή, τοποθέτηση προϊόντος. Χρήσιμο όμως για να κατεβάσει καμιά 20αριά κοτόπουλα. #Feed_Nestoria

Νέστορας, λεει, τρανς. Όχι βρε κουτά, δεν μιλάμε για διεμφυλικούς. Μεταφορική εταιρεία είναι και μάλιστα από τις καλύτερες στην Ελλάδα (νέα τοποθέτηση προϊόντος). Αυτό θα πει «τρανς»,  δεν θα πει «τρανσέξουαλ». Αλλωστε όσους Νέστορες έχω γνωρίσει στην ζωή μου είναι macho men. Όταν γνωρίσω Νεστορία θα σας πω τι παίζει με το τρανς.

#Where_is_Nestoria