Τι αποκάλυψε η σύζυγος του επιθετικού του ΠΑΟΚ

Η σύζυγος του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Μαρίνα, μίλησε για πρώτη φορά σε ΜΜΕ της Σερβίας, για την γνωριμία της με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ ενώ σχολίασε την απόφαση να απορρίψουν την πρόταση εκατομμυρίων από την Κίνα και να παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν πρόκειται να πάρει μια σημαντική απόφαση ο Αλεξάνταρ με συμβουλεύεται. Αν αναλύσουμε την μέχρι τώρα καριέρα του, έχουμε πάρει τις σωστές αποφάσεις. Τον περασμένο χειμώνα, ο Άλεξ δέχθηκε πρόταση πολλών εκατομμυρίων από ομάδα της Κίνας. Εγώ δεν ήθελα να πάμε στην Κίνα.

Έχουμε προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη και δεν κάναμε λάθος, που δεν πήγαμε στην Κίνα. Έχω διανύσει μεγάλο δρόμο με τον Άλεξ, από την ανωνυμία του, στο να μην μπορεί να περπατήσει στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να τον σταματούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για μια φωτογραφία», ανέφερε αρχικά η Σέρβα καλλονή, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Αλεξάνταρ.

«Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στον κινηματογράφο. Παρακολουθήσαμε την ταινία “Due Date”. Στη συνέχεια ο Άλεξ επέστρεψε στην Ελβετία, και εγώ έμεινα στο Βελιγράδι. Στην αρχή δημιουργήσαμε σχέση εξ αποστάσεως και πήγαινα στην Ελβετία όποτε μπορούσα, ενώ ο Άλεξ ερχόταν στο Βελιγράδι όταν οι υποχρεώσεις του το επέτρεπαν.

Οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί, μας “σκότωναν”, τότε δεν υπήρχε viber και whats app. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να μετακομίσω στην Ελβετία και αυτό ήταν. Ακολούθησαν η Νορβηγία, η Σουηδία η Τουρκία, η Πολωνία και τώρα η Ελλάδα», συμπλήρωσε η σύζυγος του σέντερ φορ του Δικεφάλου.