ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Καρυπίδης με τον ιδιοκτήτη της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (pic)

Συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, είχε την Παρασκευή στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης. Μάλιστα ο Καρυπίδης ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία εμφανίζεται μαζί με τον ιδιοκτήτη της ισραηλινής ομάδας, Μοσέ Χογκέγκ, σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι. Να σημειωθεί ότι ιδιοκτήτης του μαγαζιού, είναι...
Ο Καρυπίδης με τον ιδιοκτήτη της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (pic)

Συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, είχε την Παρασκευή στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης.

Μάλιστα ο Καρυπίδης ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία εμφανίζεται μαζί με τον ιδιοκτήτη της ισραηλινής ομάδας, Μοσέ Χογκέγκ, σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι.

Να σημειωθεί ότι ιδιοκτήτης του μαγαζιού, είναι ένας εκ των χορηγών στην φανέλα της κιτρινόμαυρης ομάδας ο Γιώργος Ανδρίτσος.

Ο Καρυπίδης δημοσίευσε την φωτογραφία, βάζοντας μία σημαία της Ελλάδας και μία του Ισραήλ.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα του παρακάτω: 

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Καρυπίδης με τον ιδιοκτήτη της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.