×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Πολ Γκασκόιν ξανά στα… πατώματα


    Sportime Team

Ο Πολ Γκασκόιν ξανά στα… πατώματα


Δεν πάει πολύς καιρός που ο Πολ Γκασκόιν εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό της Τότεναμ, παίζοντας σε φιλικό βετεράνων, στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ομάδας.

Έδειχνε να είναι καλύτερα και να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα με το αλκοόλ. Όμως, μάλλον αυτό δεν ισχύει.

Όπως αναφέρουν τα Βρετανικά ΜΜΕ, ο Πολ Γκασκόιν βρέθηκε στο Μπόρνμουθ, όπου πήγε να φάει σε κινεζικό εστιατόριο του Μπόρνμουθ.

Ο πρώην άσος σύμφωνα με μάρτυρες, ήταν σε άθλια κατάσταση λόγω του αλκοόλ και δεν μπορούσε να συμμαζευτεί με τίποτα. Για καλή του τύχη πάντως, ένας πολύ καλός φίλος του και γνωστός προπονητής, βρέθηκε εκεί. Ο λόγος για τον Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος ήταν στην περιοχή και πήγε να τον μαζέψει από το εστιατόριο. Τον έβαλε στο αυτοκίνητό του και τον πήγε πίσω στο σπίτι του.

Αναφέρουν τα ΜΜΕ ότι ο Γκασκόιν ήταν σε τραγική κατάσταση και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί, ούτε να σταθεί στα πόδια του. Έπεφτε από το ένα τραπέζι στο άλλο και ο Ρέντναπ πήγε να τον παραλάβει. Αφού παρήγγειλε μάλιστα φαγητό και για τους δύο, τον πήγε στο δικό του σπίτι, αφού φοβόταν να τον αφήσει μόνο του.

Φύλακας-άγγελος ο γνωστός προπονητής, με τον Γκασκόιν να δείχνει πως χρήζει βοήθειας, αφού παραμένει εξαρτημένος από το αλκοόλ.


Τελευταία Νέα