×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚτσήδες στα social media : «Μέσα στου Ρέντη στείλαμε βαγόνια» (pics&vid)


Νίκος Τοσκίτσης

ΠΑΟΚτσήδες στα social media : «Μέσα στου Ρέντη στείλαμε βαγόνια» (pics&vid)


Πάνω από 300 ΠΑΟΚτσήδες βρέθηκαν χθες στον Πειραιά με σκοπό να ταξιδέψουν για την Κρήτη ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Πολλά γράφτηκαν για το συμβάν και αρκετές αν αλήθειες. Σίγουρα πάντως η παρουσία των οπαδών του Δικεφάλου έγινε αντιληπτή από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού που περίμεναν σε σημείο του Πειραιά, αυτούς του ΠΑΟΚ.

Οι τελευταίοι όντας περισσότεροι από αυτούς του Ολυμπιακού, έφτασαν ως την πόλη χωρίς πρόβλημα και στου Ρέντη παρενέβη η αστυνομία, αφού υπήρχε κίνδυνος για επεισόδια. Το αποτέλεσμα ήταν να μην αφήσει η αστυνομία τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μπουν στο λιμάνι και να επιβιβαστούν στο πλοίο, όπως λένε και αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν εκεί.

Έτσι λοιπόν, το όλο συμβάν δεν αφορούσε θέμα απαγόρευσης και αστυνομίας, διότι έτσι εξ αρχής, οι ΠΑΟΚτσήδες ούτε που θα προσέγγιζαν όχι το λιμάνι, αλλά ούτε καν τον νομό Αττικής. Αυτό που ανάγκασε την αστυνομία να κινητοποιηθεί ήταν η ενημέρωση για τον όγκο οπαδών του ΠΑΟΚ που προσπάθησε να προσεγγίσει το λιμάνι.

Αργότερα σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δημοσιεύτηκε αρκετά Videos και φωτογραφίες από την παρουσία των οπαδών με αρκετους από αυτούς να… παραφράζουν γνωστό σύνθημα της κερκίδας της Θύρας 4 και να αναφέρουν “Μέσα στου Ρέντη στείλαμε βαγόνια…”

Από την άλλη φυσικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναφέρονται στο γεγονός ότι αυτοί του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν να μπουν στο λιμάνι και να επιβιβαστούν στο πλοίο.

Δείτε video

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο InstagramSportime News