Δε μπορεί να συμβαίνουν στ’ αλήθεια αυτά που είδαμε στην εκκίνηση του Rally Acropolis και παραπέμπουν περισσότερο σε κωμωδία.

Κωμικοτραγικά πράγματα συνέβησαν στην εκκίνηση του Rally Acropolis όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφωνήθηκε Κωνσταντίνος ενώ ο Γιώργος Πατούλης… απέτυχε να φωτογραφηθεί στην κεντρική σκηνή

Δε μπορεί να συμβαίνουν στ’ αλήθεια αυτά που είδαμε στην εκκίνηση του Rally Acropolis και παραπέμπουν περισσότερο σε κωμωδία.

Για την εκκίνηση του Rally Acropolis (ομολογουμένως μια σπουδαία διοργάνωση) συγκεντρώθηκαν πλήθος επισήμων. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έφυγε… ταχύτατα από τα Χανιά για να εμφανιστεί στην εκκίνηση.

Ο πρωθυπουργός βρισκόταν στα Χανιά για την κηδεία του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη, Αμέσως «πετάχτηκε» μέχρι την Αθήνα για να βρεθεί στην εκκίνηση του Rally Acropolis. Γιατί (σε μια τέτοια ημέρα) έπρεπε να βρεθεί ΚΑΙ ΕΚΕΙ κανείς δε μπορεί να το εξηγήσει.

Αυτό είναι το λιγότερο βέβαια.

Κατά την αναγγελία της παρουσίας του πρωθυπουργού, έκαναν λάθος στο όνομά του. Όχι δεν τον είπαν «Αλέξη Τσίπρα» (για φαντάσου), στο μικρό του όνομα έκαναν λάθος. Και τον ανήγγειλαν ως… Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Το όνομα του πατέρα του, δηλαδή!

Όμως τα παράξενα δε σταμάτησαν εκεί. Αυτό, ΟΚ, ήταν μια στιγμή αστοχίας, είχε την πλάκα του. Το τρομερό έγινε μετά.

Όταν οι επίσημοι μαζί με τους διαγωνιζόμενους ετοιμάζονταν για τη φωτογραφία, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης έσπευσε να πάρει θέση στο πλάνο. Σταδιακά προωθήθηκε δίπλα στον Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος του έδειξε και τη θέση.

Όμως τα σχέδια των διοργανωτών ήταν άλλα.

Αίφνης εμφανίστηκε από την άλλη άκρη ένα μέλος της διοργάνωσης , τρέχοντας μάλιστα, που έβγαλε από το πλάνο τον Γιώργο Πατούλη! Που δεν κατάφερε έτσι να εξασφαλίσει θέση σε μια τέτοια φωτογραφία.

Δείτε…

Χωρίς σχόλια…