×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Φίλοι Λίβερπουλ εκθειάζουν τον Τσιμίκα: «Ελληνική έκδοση του Άντριου Ρόμπερτσον»


    Κώστας Παπαδόπουλος

Φίλοι Λίβερπουλ εκθειάζουν τον Τσιμίκα: «Ελληνική έκδοση του Άντριου Ρόμπερτσον». Λογαριασμός υποστηρικτών της Λίβερπουλ με σχεδόν 30.000 followers τάσσεται ανοικτά...


Λογαριασμός υποστηρικτών της Λίβερπουλ με σχεδόν 30.000 followers τάσσεται ανοικτά υπέρ της απόφασης της ομάδας να κινηθεί για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Τσιμίκα.

Οι περισσότεροι σχολιαστές συμφωνούν με το tweet, ενώ δεν έχουν λείψει οι αναφορές σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

«Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Τσιμίκα στη Λίβερπουλ είναι επειδή δεν κοστίζει έναν σκασμό λεφτά ή επειδή δεν έχει λάβει υψηλά Ratings στο FIFA. Αυτή είναι η νοοτροπία του σημερινού οπαδού», αναφέρει το tweet που έχει αποσπάσει πάνω από 450 likes.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κωνσταντίνος Τσιμίκας – Όλες οι ειδήσεις για το «χρυσό» παιδί του Ολυμπιακού

Τσιμίκας Λίβερπουλ: Η θρυλική Liverpool Echo ζήτησε την άποψη του SPORTIME για τη μεταγραφή

Ένας χρήστης του Twitter συμφωνεί, παραθέτοντας άποψη φίλου του που υποστηρίζει τον Ολυμπιακό και χαρακτηρίζει τον Τσιμίκα ως «ελληνική έκδοση του Άντριου Ρόμπερτσον».

Οι περισσότεροι δηλώνουν ότι εμπιστεύονται τον Γιούργκεν Κλοπ, ασχέτως αν δεν έχουν δει καν εν δράσει τον αριστερό μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στη στιχομυθία μεταξύ των σχολιαστών δεν έλειψε η αναφορά στην ΑΕΚ, αλλά και η παναθηναϊκή απάντηση με φωτογραφία του αείμνηστου Γιάννη Κυράστα πλάι στον Φιλ Νιλ, πριν από τη σέντρα του ημιτελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1985.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα