×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τσουκαλάς-Εκλογές: Τα… πήρε ο κουστουμαρισμένος Τάκης (vid)


Sportime Team

Τσουκαλάς-Εκλογές: Τα… πήρε ο κουστουμαρισμένος Τάκης (vid)


Μία επική εμφάνιση έκανε το Τάκης Τσουκαλάς στην τελευταία του εκπομπή, στην οποία αποφάσισε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε τελείως διαφορετικός από ότι τον έχουμε συνηθίσει, φορώντας μάλιστα και ένα κουστούμι.

Αρχικά θέλησε να στείλει το μήνυμα του στον πρώην πρωθυπουργό, που όπως τονίζει, πολέμησε την εκπομπή, όταν είχε πραγματοποιηθεί το συμβάν με τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

«Θα απευθυνθώ πρώτα στο πρώην πρωθυπουργό, που μας έκλεισε την εκπομπή από το κανάλι, που με αποκάλεσε και ρατσιστή που δεν είμαι. Για την κυβέρνηση του, που πολέμησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το λαό μας, τους οπαδούς του Ολυμπιακού», είπε αρχικά.

Ενώ συνέχισε: «Ο λαός σας τιμώρησε και εγώ προσωπικά, απέναντι σου έχω αυτό το παράπονο. Με είπες ρατσιστή ενώ δεν είμαι και έκλεισες την καλύτερη εκπομπή. Αυτή η εκπομπή ήταν στην τηλεόραση για 20 χρόνια».

Μετά από τα λόγια του, ο Τάκης Τσουκαλάς, αποφάσισε να βγάλει τη γραβάτα από το κουστούμι του, όπως είχε πράξει ο πρώην πρωθυπουργός και την πέταξε προς την κάμερα λέγοντας, στον Αλέξη Τσίπρα:

«Θα βγάλω τη γραβάτα όπως εσύ επειδή μας έβγαλες από το μνημόνιο. Πάρε τη γραβάτα να την έχεις για τις άλλες εκλογές που θα γίνουν. Άντε γεια».

Δείτε το επικό βίντεο:

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras