ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Βαρέλα: Πήρε «γεύση» από ελληνικό Πάσχα (pics)

Ανάσταση στη κοινότητα Μελίτης έκανε ο παίκτης του ΠΑΟΚ
Βαρέλα: Πήρε «γεύση» από ελληνικό Πάσχα (pics)

Την ώρα που οι περισσότεροι ξένοι παίκτες του ΠΑΟΚ, περνούσαν τις γιορτές στο εξωτερικό, ο Φερνάντο Βαρέλα πήρε «γεύση» από ελληνικό Πάσχα.

Ο άσος των πρωταθλητών, πέρασε την ανάσταση στην τοπική κοινότητα Μελίτης, μετά από πρόσκληση φιλικού του προσώπου και παράγοντα του «Μελιτέα».

Μαζί με την οικογένειά του, πήγαν και έκαναν ανάσταση στη Μελίτη, στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαρέλα πάει στην περιοχή και η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη νέο συμβόλαιο με την ομάδα, δείχνει πως είναι δεμένος, όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την Θεσσαλονίκη. Το μέλλον του στην ομάδα είναι ακόμη στον «αέρα», αλλά το ότι έκανε ελληνικό Πάσχα, δείχνει πως γι’ αυτόν η Ελλάδα είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο.

Την Κυριακή, πέρασε το Πάσχα φιλοξενούμενος του φίλου του, Θόδωρου Παπαδόπουλου και πάνω από τη σχάρα έβγαλε φωτογραφίες μαζί του, παρέα με όλα τα… καλούδια. Παρά το φαγητό όμως, το έριξε και στο… μπάσκετ αργότερα.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.