Πάει για δύο Βιεϊρίνια στις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ!

Ωραία στιχομυθία ανάμεσα στον αρχηγό του ΠΑΟΚ και τον προπονητή του Παναθηναϊκού

Καλεσμένος στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ ήταν ο Γιώργος Δώνης και κάποια στιγμή βγήκε και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Εκεί ζητήθηκε από τον Δώνη να κάνει ένα σχόλιο για την πορεία του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε:
«Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, έχει κάνει μια ομάδα με πληρότητα και αυτήν τη στιγμή είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα, δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα. Χαίρομαι που βλέπω τον κ. Κούδα, γιατί είναι ένας πάρα πολύ αξιόλογος άνθρωπος και είναι πολύ όμορφο να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκτιμώ πολύ τον Βιεϊρίνια, είναι πολύ καλός παίκτης και τον έβλεπα και στη Γερμανια που αγωνιζόταν ως μπακ. Είναι πολύ σημαντικό να έχει μια ομάδα παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε διαφορετικές θέσεις και να βοηθήσουν από παντού. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την προσπάθεια που έχει κάνει φέτος».

Αμέσως μετά πήρε το μικρόφωνο ο Βιεϊρίνια και απευθυνόμενος στον Δώνη, είπε:: «Κόουτς, αν ήσουν τώρα μαζί μας εδώ, τι θέση θα έπαιζα;»

Ο κόουτς των «πρασίνων» απάντησε: «Νομίζω θα συμφωνήσω με τον προπονητή σου. Θα σε έβαζα μπακ», με τη δικαιολογία ότι «υπάρχουν πολύ ποιοτικοί παίκτες μπροστά».

Αρκετοί ήταν εκείνοι που γέλασαν κάπου εκεί. Όχι, όμως, και ο Βιεϊρίνια. Ο τελευταίος απογοητεύτηκε απ’ ό,τι άκουσε και έλεγε «εξτρέμ, εξτρέμ».