ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Εκεί έχει θέμα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Φαίνεται να προβληματίζεται ο Γιάννης Πετράκης για το αριστερό άκρο της άμυνας
Εκεί έχει θέμα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Πολύ σημαντικό ήταν για τον ΠΑΣ Γιάννινα το διπλό στη Ριζούπολη. Το είχαν άπαντες ανάγκη ώστε να αντιστραφεί το κλίμα. Έρχεται ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, άλλωστε, αυτό με τον Άρη. 

Ο στόχος επιτεύχθηκε και μάλιστα με καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Στα συν και το γεγονός ότι οι Ηπειρώτες κέρδισαν έναν παίκτη, τον Λεό.

Αν υπάρχει κάτι που προβληματίζει, αυτό έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας. Εκεί φαίνεται πως ο Γιάννης Πετράκης ψάχνεται και δικαιολογημένα.

Στην πρεμιέρα ξεκίνησαν μαζί Τσικάρσκι και Κακούμπα. Κόντρα στον Ολυμπιακό έπαιξε ο δεύτερος και μετά έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Ριζούπολης. Σε εκείνο αγωνίστηκε ο Σκοπιανός, ο οποίος ήταν από τους χειρότερους του ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι εμφανές πως υπάρχει θέμα σε αυτή τη θέση προς το παρόν…

Στο Sportime της Τρίτης (18/9) το περιοδικό του Champions League και του Europa League

Η επιστροφή του Αθανασιάδη στη Super League

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκεί έχει θέμα ο ΠΑΣ Γιάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.