«Αγκάθι» το οικονομικό για Μπουκουβάλα

Σε πρώτη φάση ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν δείχνει διατεθειμένος να του προσφέρει συμβόλαιο με ίδιες αποδοχές
«Αγκάθι» το οικονομικό για Μπουκουβάλα

Μπορεί το μπάτζετ του να είναι ούτως ή άλλως μικρό, αλλά φαίνεται πως ο στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι να το κατεβάσει κι άλλο τη νέα χρονιά κόβοντας απ’ όπου μπορεί, όπως φαίνεται και με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα.

Η πρόθεση των Ηπειρωτών είναι να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, αλλά προς το παρόν δεν έχουν γίνει οι τελικές συζητήσεις με τον παίκτη. Αυτό, βέβαια, ισχύει και με άλλους, οι οποίοι περιμένουν να τους καλέσει ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Το συμβόλαιο του 30χρονου δεξιού μπακ δεν είναι μικρό και αυτό είναι το «αγκάθι» στο θέμα της ανανέωσης σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr. Αυτό που έχει μεταφερθεί στον παίκτη είναι πως θα του γίνει πρόταση με λιγότερα χρήματα, κάτι που δεν ήχησε ευχάριστα στα αφτιά του.

Επομένως, δεν φαίνεται εύκολο να μείνει στα Ιωάννινα εάν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά στην πορεία. Δεν αποκλείεται να έχει ήδη αρχίσει να ψάχνεται ο Αγρινιώτης αμυντικός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Αγκάθι» το οικονομικό για Μπουκουβάλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.