ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Έφερε Εμίλ Γιόνασεν

Αυτός είναι ο Νορβηγός που βρίσκεται μία ανάσα από τους Ηπειρώτες
ΠΑΣ Γιάννινα: Έφερε Εμίλ Γιόνασεν

Έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφή για τον Ιανουάριο είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει φέρει στην Ελλάδα τον Εμίλ Γιόνασεν.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ βρέθηκε και τη Δευτέρα (14/1) στους «Ζωσιμάδες». Παρακολούθησε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και είχε και μία ακόμα επαφή με τους διοικούντες.

Όλα δείχνουν πως όταν ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί. Πρόκειται για Νορβηγό και με αυτή την προσθήκη κλείνει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έτσι ο Μπουκουβάλας θα μπορεί να πάει στη θέση του και να παλέψει με τον Αποστολόπουλο για τη φανέλα του βασικού.

Έως τώρα ο Γιόνασεν δεν είχε φύγει ποτέ από τη χώρα του. Τελευταία του ομάδα ήταν η Μπόντο Γκλιμτ, ενώ προηγουμένως έπαιζε στην Οντ. Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία την είχε αποκλείσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στη μία και μοναδική φορά που έπαιζε σε προκριματικά Europa League στην ιστορία του. Ωστόσο, ο Γιόνασεν είχε ήδη αποχωρήσει από την Οντ τότε.

Τέλος, την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 12 ματς πρωταθλήματος με την Μπόντο Γκλιμτ και ήταν βασικός στα οκτώ εξ αυτών. Τις προηγούμενες σεζόν είχε περισσότερες συμμετοχές, ενώ έχει παραστάσεις και από προκριματικά Europa League. Είχε αγωνιστεί τρεις φορές με την Οντ πανηγυρίζοντας και μία πρόκριση σε βάρος της Σάμροκ Ρόβερς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Γι’ αυτό δεν ανακοινώνεται ο Γιόνασεν

ΠΑΣ Γιάννινα: Γι’ αυτό δεν ανακοινώνεται ο Γιόνασεν

Είναι πλέον μονόδρομος για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Έφερε Εμίλ Γιόνασεν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.