×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χριστοβασίλης: «Δύσκολο να γίνει αναδιάρθρωση, σέντρα 10 με 14 Ιουνίου»


    Sportime Team

Χριστοβασίλης: «Δύσκολο να γίνει αναδιάρθρωση, σέντρα 10 με 14 Ιουνίου»


Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννενα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης αναφέρθηκε στα ανοικτά ζητήματα που αφορούν την κατηγορία, αλλά και στην πιθανή αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Χριστοβασίλης

Για την επανέναρξη της Super League 2:

“Εμείς με επίσημο έγγραφο έχουμε ζητήσει εδώ και 10 ημέρες την έναρξη των προπονήσεων σε γκρουπ. Υπήρξε μια καθυστέρηση μέχρι να δοθεί το “πράσινο φως”και αρχές της εβδομάδας αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε δεδομένου ότι η σέντρα πάει για 10 με 14 Ιουνίου. Όλοι πρέπει να κάνουμε μια ανάλογη τηλεδιάσκεψη με εκείνη της Σούπερ Λιγκ 1 για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί ώστε να πάρουμε το “οκ” από το κράτος. Έχουμε κάνει ήδη τα τεστ για τον κορονοϊό και για αυτό ξεκινήσαμε και προπονήσεις”.

Για τα οικονομικά ζητήματα:

«Το οικονομικό σκέλος δεν αφορούσε τόσο το θέμα των τεστ, δεν είναι και τρομακτικό αυτό που απαιτείται. Τα μεγάλα ποσά αφορούν τα ταξίδια και τα απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν. Η τιμή των τεστ είναι χαμηλή».

Για τον χρόνο που χρειάζονται οι παίκτες:

«Το λιγότερο που απαιτείται είναι τρεις εβδομάδες για να είναι έτοιμοι οι παίκτες για την σέντρα. Αν όλα πάνε καλά και γίνουν δύο αγωνιστικές που χρειάζεται για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας μετά ίσως ζητήσουμε από την ΕΡΤ και την ΕΠΟ να μην γίνουν τα πλέι άουτ γιατί δεν έχουν κανένα νόημα».

Για την οικονομική ενίσχυση των ΠΑΕ:

«Οι ομάδες που υποβιβάστηκαν και ειδικά ο ΠΑΣ δεν πήρε τα χρήματα που είχαν υποσχεθεί ενώ πλέον στερούμαστε και δύο δόσεις όμως έχουμε την ενημέρωση ότι θα πάρουμε αυτά τα χρήματα όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για το σενάριο περί αναδιάρθρωσης:

«Η ΕΠΟ βρίσκεται ακόμα σε άδεια και περιμένουμε να πάρει αποφάσεις. Είναι δύσκολο να γίνει η αναδιάρθρωση από την στιγμή που θα γίνουν τα παιχνίδια».

Αντίθετος ο Μονεμβασιώτης με την επανέναρξη της Super League 2

 


Τελευταία Νέα