×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ελευθεριάδης: «Είναι δύσκολο να διαχειριστείς μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ»


Βασίλης Μπαντής

Ελευθεριάδης: «Είναι δύσκολο να διαχειριστείς μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ»


Για την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Χρήστος Ελευθεριάδης, ενώ στάθηκε στη φάση της αποβολής. 

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, αν δεν υπήρχε η αποβολή.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά σχολίασε: «Θα ήθελα να πω κάτι για τους συναδέλφους μας της Super League 2, ότι είμαστε μαζί τους και θα δίνουμε τις μάχες μας για τα δικαιώματα τους».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Μπήκαμε καλά, ήμασταν πολύ διαβασμένοι και ευτυχίσαμε να προηγηθούμε. Μετά την κόκκινη αλλάξαν οι ισορροπίες και από εκεί και πέρα μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο απ’ το παιχνίδι αν δεν είχαμε δεχτεί την κόκκινη».

Για το ότι συμβαίνει συχνά να προηγούνται αλλά στο τέλος να μην παίρνουν τη νίκη: «Είναι κάτι που το κοιτάμε. Σήμερα είναι διαφορετικά γιατί δεχτήκαμε την κόκκινη στη συνέχεια πίεσε ο ΠΑΟΚ και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Το επίπεδο σε όλες τις ομάδες είναι πολύ καλό. Δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζουν κι αυτοί. Δεν είναι ότι έχει μια κόπωση η ομάδα προς το τέλος, αυτό θα φαινόταν».

Για το μέλλον του ΠΑΣ στην κατηγορία: «Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη από τώρα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολο, εμείς κοιτάμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, επιθετικό. Από εκεί και πέρα εύχομαι να μετουσιώνεται και σε νίκες αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περέιρα: «Έπαιρνα στο FIFA τον Βιερϊνια και τώρα παίζουμε μαζί»

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras