×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έντονη φημολογία πως ο Μάνος οδεύει στον ΠΑΣ


    Γεράσιμος Μανωλίδης

Έντονη φημολογία πως ο Μάνος οδεύει στον ΠΑΣ


Ο Δημήτρης Μάνος είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η έλευση του Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, σε ότι αφορά το χρόνο συμμετοχής του, στον 25χρονο επιθετικό.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν σενάρια που έφερναν τον Μάνο πολύ κοντά στο δανεισμό του στον Πανιώνιο. Κι αυτό διότι ο ΟΦΗ, ο οποίος ήταν επίσης πιθανός προορισμός, προχώρησε σε λύση από το εξωτερικό για την επίθεσή του, τον Πάρσον. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ωστόσο, γερά στη διεκδίκηση του στράικερ του Ολυμπιακού έχει μπει και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα τη δεδομένη στιγμή η ομάδα των Ιωαννίνων φέρεται να έχει και τον πρώτο λόγο σε ότι αφορά τον δανεισμό του παίκτη από τον Ολυμπιακό. Η ήττα από την ΑΕΚ με το «βαρύ» 4-0 δείχνει να έχει κλονίσει τους ιθύνοντες του ΠΑΣ. Οι τελευταίοι μοιάζουν διατεθειμένοι να κάνουν κάτι παραπάνω στη μεταγραφική ενίσχυση. Ο Μάνος εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο.

Το αναφέρουμε αυτό διότι ως τώρα δεν υπήρχαν δείγματα πως ο ΠΑΣ έψαχνε για στράικερ. Κάθε άλλο. Συνεπώς είτε ο δανεισμός του Μάνου ήρθε σαν ευκαιρία που δεν θέλει ο ΠΑΣ να πάει χαμένη, είτε υπάρχει δυσαρέσκεια τις επιδόσεις ορισμένων παικτών. Θα φανεί αυτό, αν κι εφόσον υλοποιηθεί ο δανεισμός του Μάνου στα Γιάννινα. Διότι ο Πανιώνιος παραμένει στο κάδρο.


Τελευταία Νέα