Γιαννίκης: Επιβεβαίωσε το Sportime για την πρόταση επέκτασης


Κώστας Παπαδόπουλος

Γιαννίκης: Επιβεβαίωσε το Sportime για την πρόταση επέκτασης


Την καθιερωμένη συνέντευξη παραχώρησε στη NOVA ο Αργύρης Γιαννίκης. Αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, όπως το ματς με τον ΠΑΟΚ που τελείωσε και εκείνο με τον ΟΦΗ που έπεται. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, είχαν οι απαντήσεις του σε δύο άλλες ερωτήσεις.

Αρχικά ο Γιαννίκης επιβεβαίωσε στο ακέραιο το ρεπορτάζ του Sportime για την πρόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Υπήρξαν, μάλιστα, και κάποιοι που θέλησαν να το διαψεύσουν και το μόνο που κατάφεραν ήταν να βάλουν αυτογκόλ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είχαμε τις τελευταίες ημέρες μια πολλή καλή συζήτηση με την διοίκηση εφ’ όλης της ύλης. Μου εξέφρασαν την επιθυμία τους για επέκταση της συνεργασίας. Τους ευχαρίστησα θερμά για την τιμή και την εμπιστοσύνη, όμως χωρίς να μπούμε σε άλλες λεπτομέρειες, συμφωνήσαμε να αφοσιωθούμε τώρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και να επανέλθουμε σε άλλο χρονικό σημείο. Το θέμα του γενικού αρχηγού ή του τιμ μάνατζερ το χειρίζεται πάντα ο πρόεδρος και ξέρει ότι ποτέ δεν είχα αντίρρηση. Ποτέ!

Άλλωστε την περυσινή χρόνια είχαμε δυο (τον παραιτηθέντα και τον αντικαταστάτη) στη συγκεκριμένη θέση. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Όμως υπάρχουν και ενστάσεις από μέρους μου που δεν έχουν να κάνουν ούτε με το αγωνιστικό, ούτε με το οργανωτικό, ούτε με τη θέση. Είναι καθαρά θέματα ανθρώπινα και με διαφορετική φιλοσοφία προσέγγισης από την πλευρά μου. Οι ενστάσεις μου έγιναν αποδέκτες από την διοίκηση για ένα συγκεκριμένο άτομο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Από την ενημέρωση που έχω από τον κύριο Χριστοβασιλη, ο κ. Καρβέλης εκτός από εκπρόσωπος τύπου αναλαμβάνει και σημαντικές αρμοδιότητες ως τιμ μάνατζερ».

Η άλλη απάντηση που είχε ενδιαφέρον αφορούσε στο μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει σε αυτό τον 1,5 χρόνο: «Σίγουρα η κατάσταση των προπονητικών εγκαταστάσεων. Παρά την φιλότιμη και ενεργή προσπάθεια του κ. Χριστοβασιλη και του προέδρου του ΠΕΑΚΙ κ. Κολοκα δεν άλλαξαν πολλά. Πάλι αυτή την εβδομάδα προσπάθησαν και οι δυο για περισσότερες λύσεις και ελπίζουμε κάτι καλύτερο στο μέλλον».


Sportime Extras