×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα


    Αντώνης Τσιράκης

ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα


Δεν υπάρχει αμφιβολία πως φέτος ήταν τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω από κάθε άλλη ομάδα στη Super League 2. Αποτυπώνεται και στη βαθμολογία αυτό.

Άλλοι στη θέση του ΠΑΣ Γιάννινα θα επεδίωκαν να μην παιχτούν τα υπόλοιπα ματς της σεζόν. Να μη ρισκάρουν την άνοδο. Βλέπει, άλλωστε, κανείς πώς αντιδρούσε ο δεύτερος Απόλλων Σμύρνης. Έκανε ό,τι μπορούσε για να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Τα ματς που απομένουν για να ολοκληρωθεί η Super League 2 είναι πολλά μαζί με τα πλέι οφ (εάν παιχτούν αυτά). Θα μπορούσε να γίνει κάποια ανατροπή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, έχοντας εμπιστοσύνη στην ομάδα που έχει χτίσει, αλλά και ευελπιστώντας να πάρει τα υπόλοιπα χρήματα από την ΕΡΤ (περίπου 120.000 ευρώ), ήταν ξεκάθαρος. Ζητούσε εξ αρχής να συνεχιστεί η σεζόν. Ήταν ο πρώτος, μάλιστα, που ξεκίνησε και πάλι τις προπονήσεις στην κατηγορία.

Η συγκεκριμένη επιλογή του Γιώργου Χριστοβασίλη μπορεί να ερμηνευτεί με αρκετούς τρόπους. Ο ένας ότι θέλει να κερδίσει στο γήπεδο αυτό που δικαιωματικά ανήκει φέτος στην ομάδα του, δηλαδή η άνοδος. Ο άλλος ότι έχει ανάγκη το προαναφερθέν ποσό, έστω και εάν κάθε ματς που απομένει, σημαίνει και έξοδα.

Το οικονομικό αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους Ηπειρώτες. Η φετινή χρονιά τους πήγε στα κόκκινα. Έμειναν αρκετοί παίκτες με καλά συμβόλαια για την κατηγορία, ο στόχος επιτεύχθηκε, αλλά η χρονιά σε οικονομικό επίπεδο μοιάζει εφιαλτική. Ο κορονοϊός δημιούργησε επιπλέον δυσκολίες. Πάρα πολλοί επιχειρηματίες στην Ελλάδα (και όχι μόνο) έχουν πρόβλημα ρευστότητας και αυτό μεταφράζεται και σε αδυναμία πληρωμής των υπαλλήλων τους. Μέχρι το τέλος του μήνα κανένας δεν μπορεί να κάνει προσφυγή, αλλά στη συνέχεια και κυρίως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων τα πάντα θα έχουν να κάνουν με τη στάση που μεμονωμένα θα τηρήσει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Διοίκηση και παίκτες θα πρέπει να βρουν τη χρυσή τομή σε οφειλόμενα και περικοπές και αυτό θα αποτελέσει το μεγαλύτερο crash test εν όψει της νέας σεζόν.


Τελευταία Νέα