×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα – Ανανεώσεις: Ο σίγουρος, ο… δύσκολος και οι τελειωμένοι!


    Νίκος Μαρκάτος

ΠΑΣ Γιάννινα – Ανανεώσεις: Ο σίγουρος, ο… δύσκολος και οι τελειωμένοι!


Έξι συμβόλαια έληξαν τον Ιούνιο στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σεργκελασβίλι, όπως έγραψε και το Sportime, έχει ήδη χαιρετίσει.

Οι εκκρεμότητες πλέον αφορούν στους Σιόντη, Μπουκουβάλα, Σκόνδρα, Αποστολόπουλο, Περιστερίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o πρώτος έχει ήδη συμφωνήσει και ανανεώσει με τους Γιανννιώτες, έπειτα από συζήτηση με τον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Σκόνδρας και Αποστολόπουλος είναι πολύ… χλωμοί. Για εξωαγωνιστικούς λόγους η διοίκηση έχει αποφασίσει να μην τους ανανεωθούν τα συμβόλαια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΣ Γιάννινα: Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Ντουρουντό

Για τον Περιστερίδη αν και τον Ιανουάριο του είχε μεταφερθεί ότι θα του γίνει επέκταση του συμβολαίου του, μάλλον κι αυτός θα αποχωρήσει. Όπως αποκάλυψε το sportime, οι Ηπειρώτες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του νεαρού Μπότσαρη που αποχώρησε από την Κ19 του Παναθηναϊκού.

Ο Μπουκουβάλας μάλλον κι αυτός μετά από μια τετραετία στον «Άγιαξ της Ηπειρού» αποχωρεί. Η περίπτωση του είναι εντελώς διαφορετική με των υπολοίπων. Η διοίκηση του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης, η οποία ωστόσο είναι δυσανάλογη της αξίας του και της προσφοράς του στο σύλλογο.

Τέλος, όσον αφορά σε εκείνους που δεσμεύονται με συμβόλαιο, διόλου απίθανο ορισμένοι να αποδεσμευθούν, εφόσον η διοίκηση κλείσει τις οικονομικές εκκρεμότητες και άλλοι να παραχωρηθούν δανεικοί.

ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τελευταία Νέα