×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανατροπή και ναυάγιο με Παπαδόπουλο


    Αντώνης Τσιράκης, Νίκος Μαρκάτος

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανατροπή και ναυάγιο με Παπαδόπουλο


Ανατροπή της τελευταίας στιγμής στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν τα βρήκε με τη διοίκηση και δεν θα προχωρήσει η συμφωνία.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του Sportime.gr αναφέρουν ότι βρίσκεται πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Έλληνας προπονητής βρέθηκε στα Γιάννενα, όπου μάλιστα την Τρίτη (21/5) το μεσημέρι αναμενόταν να παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση των Ηπειρωτών.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν δεδομένη και μπορεί να μην είχαν πέσει οι υπογραφές, αλλά η διοίκηση έσπευσε να ανακοινώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ώστε να τον παρουσιάσει.

Ωστόσο στην πορεία υπήρξε ανατροπή των δεδομένων και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, όπου η υπόθεση οδηγήθηκε σε ναυάγιο.

Το πρωί της Τρίτης οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι για να φιξάρουν τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Εκεί φάνηκε ότι υπάρχει διαφορά στον τρόπο διασφάλισης των χρημάτων του 48χρονου προπονητή, η οποία ήταν τέτοια που ουσιαστικά έφερε ρήξη στην αρχική συμφωνία.

Για να γίνει αντιληπτό, πόσο προχωρημένες ήταν οι συζητήσεις, ο Παπαδόπουλος είχε περάσει το πρωί και από το ΠΕΑΚΙ, όπου γνώρισε τους παίκτες.

Ωστόσο, όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται ως δεδομένο στο ποδόσφαιρο, όπως αποδείχθηκε και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πάντως από τον ΠΑΣ Γιάννινα κάνουν μία τελευταία προσπάθεια μήπως και μπορέσουν και τον μεταπείσουν κι εν τέλει υπογράψει.

Αν δεν καταφέρουν να του αλλάξουν γνώμη, τότε πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι ο Παπαδόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άλλωστε ήταν η δεύτερη ομάδα που διεκδικούσε την υπογραφή του 48χρονου Έλληνα προπονητή.

Μάλιστα θα την είχε εξασφαλίσει αν δεν είχε προκύψει το ξαφνικό ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα. Πλέον όλα δείχνουν ότι ο Παπαδόπουλος πηγαίνει στη Ριζούπολη.


Τελευταία Νέα