Sportime

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανεβαίνει ο Κάργας, ατομικό ο Κριζμάν

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
ΠΑΣ Γιάννινα: Ανεβαίνει ο Κάργας, ατομικό ο Κριζμάν
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη (25/11) μετά το ρεπό που τους είχε δοθεί. Το ματς με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν και έτσι ξεκίνησε η προετοιμασία γι' αυτό με τον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, είναι πιθανό να υπάρχουν απυοσίες. Ο Κριζμάν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Αντιθέτως, ο Κάργας συμμετείχε σε μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Νιώθει αρκετά καλά και έτσι την Πέμπτη (26/11) θα μπει μαζί με τους υπόλοιπους.

Τέλος, το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε μετά την προθέρμανση λειτουργικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και στη συνέχεια τακτικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Για το τελείωμα το προπονητικό τιμ είχε αγωνιστικά παιχνίδια σε μισό γήπεδο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAS Giannina FC (@pasgianninafc)

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα