ΠΑΣ Γιάννινα: Απίθανο σενάριο για Ελληνοϊσραηλινό που θα βάλει εκατομμύρια


Sportime Team

ΠΑΣ Γιάννινα: Απίθανο σενάριο για Ελληνοϊσραηλινό που θα βάλει εκατομμύρια


Όπως αναφέρει η εφημερίδα Arutz Sheva στην Ισραηλινή της έκδοση, ο Ελληνοϊσραηλινός επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής βρίσκεται ένα βήμα κοντά στην απόκτηση του ΠΑΣ
Γιάννινα, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

ΠΑΣ Γιάννενα: Ο Σάμπυ Μιωνής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 από εβραϊκή οικογένεια που έλκει την καταγωγή της από την Άρτα και τα Γιάννενα, η οποία έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στα πράγματα της Εβραϊκής Ελληνικής κοινότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – «Βλέπει» Σάλιακα

Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα του Ισραήλ πως έχει μεγάλα σχέδια για τον Άγιαξ της Ηπείρου και εκτός από τα 20 εκατομμύρια ευρώ που θα διαθέσει άμεσα για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ένας από τους πρώτους στόχους του θα είναι να δημιουργήσει νέο γήπεδο εκτός της πόλης, δίνοντας την ευκαιρία στον φίλο του δήμαρχο Ιωαννίνων να μετατρέψει τους σημερινούς Ζωσιμάδες σε ένα μεγάλο πάρκο στην καρδιά της πόλης με τρία υπόγεια πάρκινγκ κάτω από αυτά, που θα λύσουν και το κυκλοφοριακό της πόλης των Ιωαννίνων.

Πάντως, η αγοραπωλησία διαψεύδεται ως ανυπόστατη τόσο από την πλευρά του Δημάρχου κ. Ελισάφ όσο και από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και θεωρούν ότι οι φήμες που κυκλοφόρησαν κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news