Τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια έχουν ήδη αρχίσει για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε κάποια εξ αυτών πρωταγωνιστής είναι ο Κώστας Γιαννούλης.

Έχουμε ξαναπεί πως επισήμως δεν υπάρχει κανένα θέμα προσθήκης αυτή τη στιγμή. Απολύτως λογικό από τη στιγμή που ακολουθούν κομβικά ματς με Λεβαδειακό και ΟΦΗ.

Ωστόσο, δεδομένα έχουν γίνει σκέψεις. Σίγουρη θεωρείται η μεταγραφή ενός αριστερού μπακ. Από τον Σεπτέμβριο είχαμε ενημερώσει πως ο Γιάννης Πετράκης προβληματίζεται εκεί. Ο Τσικάρσκι είναι μέτριος, ο Κακούμπα ακόμη χειρότερος και γι’ αυτό όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του…

Αναμφίβολα τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Γιαννούλης είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει διαθέσιμο στη θέση του στην εγχώρια αγορά. Το κασέ του, όμως, είναι απλησίαστο. Στον Αστέρα Τρίπολης είχε συμβόλαιο μεγαλύτερο από κάθε παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα (μόνο ο Κλάους θα μπορούσε να τον πιάσει με τα μπόνους).

Δεν αποκλείεται να έχει πέσει κάπως από τη στιγμή που ένα εξάμηνο ήταν ανενεργός, αλλά και πάλι όχι τόσο. Η επιθυμία του, μάλιστα, είναι να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να βρει κάτι άλλο.

Στην εγχώρια αγορά δεν υπάρχουν άλλες περιπτώσεις πλην του Γιώργου Σαραμαντά που ενδεχομένως αποχωρήσει από τον Πανιώνιο. Αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο, όμως, ενώ υπάρχουν και άλλα εμπόδια για εκεί. Να σημειωθεί πως μία… σταθερή αδυναμία των Ηπειρωτών όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Διαμαντής Χουχούμης. Και αυτός, πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βοϊβοντίνα.