×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα: Αποχώρησε και ο Τερεζόπουλος


    Αντώνης Τσιράκης

ΠΑΣ Γιάννινα: Αποχώρησε και ο Τερεζόπουλος


Αποχωρήσεων συνέχεια στον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν φεύγουν μόνο οι ποδοσφαιριστές προς το παρόν, αλλά και άλλα μέλη που τα τελευταία χρόνια ήταν εκεί.

Το είδαμε για παράδειγμα με τους Γιάννη Πλαβούκο και Βασίλη Αλεξίου και η συνέχεια έγινε με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο. Ο διευθυντής των ακαδημιών της ΠΑΕ την τελευταία διετία, δε θα συνεχίσει. Έκρινε πως χρειάζεται κάτι άλλο στην καριέρα του.

Η επιθυμία του είναι να επιστρέψει στους πάγκους. Έχοντας κοουτσάρει, άλλωστε, στη Super League τόσο τον Πανιώνιο όσο και τον Αστέρα Τρίπολης, εκτιμά πως ήρθε η ώρα να φορέσει και πάλι το κοστούμι του προπονητή. Ο κύκλος του έκλεισε και με αυτό συμφώνησαν και οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, την άφιξη του Αργύρη Γιαννίκη στην Ελλάδα περιμένουν στην ομάδα ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός. Υποστηρίζουν, μάλιστα, πως εκείνος θα επιλέξει το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και εντός των ημερών αναμένονται οι προτάσεις του.

Κάποια διαδικαστικά ζητήματα, πάντως, έχουν ήδη ξεκαθαρίσει. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 15 Ιουλίου, ενώ για άλλη μία χρονιά η ομάδα θα χτιστεί στο Καρπενήσι. Δοκιμασμένη η λύση. Κοντινός σχετικά προορισμός, με πολλές ομάδες για να γίνουν τα φιλικά και καλά γήπεδα. Βελτιώθηκαν οι εγκαταστάσεις από πέρυσι σύμφωνα με όσα λένε εκείνοι που τις επισκέφτηκαν.


Τελευταία Νέα