×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν έχουν φύγει οι ξένοι


    Κώστας Παπαδόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν έχουν φύγει οι ξένοι


Όπως κάθε ομάδα έτσι και ο ΠΑΣ Γιάννινα παρακολουθεί τις εξελίξεις. Δεν μπορεί να κάνει και κάτι διαφορετικό. Ο κορονοϊός έχει παγώσει σχεδόν τα πάντα και ειδικά στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ουδείς γνωρίζει πότε και εάν θα ξεκινήσει και πάλι η Super League 2. Είναι αρκετές οι πιθανότητες να μη δούμε άλλο ματς για φέτος. Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει την άνοδο για τη Super League 1.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όμως, και να παρθούν κάποιες αποφάσεις, όλα είναι εικασίες. Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα.

Οι παίκτες των Ηπειρωτών παραμένουν στα σπίτια τους και γυμνάζονται για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση. Πέντε ξένους έχουν οι «κυανόλευκοι» και όλοι έχουν παραμείνει στα Ιωάννινα. Οι Σάντι Κριζμάν, Ζαν Μπαπτίστ Λεό, Λάσα Σεργκελασβίλι, Φάμπρι Κάστρο και Βλάντισλαβ Νάουμετς δεν έχουν αποχωρήσει. Αυτή ήταν και η οδηγία που είχαν από την ΠΑΕ. Οι πτήσεις για το εξωτερικό έχουν διακοπεί σε μεγάλο βαθμό και κανείς εξ αυτών δεν γνωρίζει πότε θα μπορέσει να πάει και πάλι στη χώρα του και να δει δικά του πρόσωπα.

Τέλος, ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά του κάνει ό,τι μπορεί μέσω των social media για να στέλνει τα μηνύματα που πρέπει στον κόσμο.