Πέμπτη 2 Ιουλίου 2026
Sportime

ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστρέφει ο Γιώργος Ντάσιος

Καθήκοντα τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο πρώην αρχηγός των Ιωαννίνων

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστρέφει ο Γιώργος Ντάσιος
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Δημήτρης Νιαρχάκος μετά από 9.5 χρόνια θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως αποκάλυψε πρώτο το Sportime.gr.

To διαζύγιο καθυστερεί προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr ο διάδοχος βρέθηκε και είναι θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις.

Ο Γιώργος Ντάσιος, ένα παιδί του ΠΑΣ Γιάννινα, δέχθηκε κρούση να επιστρέψει στους Ηπειρώτες, αναλαμβάνοντας χρέη τεχνικού διευθυντή, την οποία και έκανε αποδεκτή.

Εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΣ και μέχρι χθες εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, ο 36άχρονος, που εφόσον επιβεβαιωθεί η επιστροφή του στην ομάδα των Ιωαννίνων, πέφτει κατευθείαν στα βαθιά αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό πόστο σε μια ιστορική ομάδα που καλείται να επιστρέψει άμεσα στη Super League, μετά τον υποβιβασμό της το περασμένο καλοκαίρι. Γνωρίζει, όμως, όσο λίγοι αυτή την ομάδα, την αγαπάει και δε θα χρειαστεί κανένα διάστημα προσαρμογής. Έστω και εάν έχουν αποχωρήσει από την ομάδα πολλά γνώριμα σε εκείνον πρόσωπα.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Επίσης σε κατηγορίες: Super League 2 Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα