×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα: Έτοιμος να καταθέσει τον φάκελο για την αδειοδότηση


    Κώστας Παπαδόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα: Έτοιμος να καταθέσει τον φάκελο για την αδειοδότηση


Έπαθε στο παρελθόν και έχει μάθει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έχασε ουσιαστικά δύο εξόδους στην Ευρώπη λόγω μη αδειοδότησης και έκτοτε άλλαξε. Έβαλε τάξη στα οικονομικά του.

Κάπως έτσι βγήκε και για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Europa League, όταν πήρε τη θέση του Πανιωνίου. Όλα αυτά τα χρόνια περνάει το συγκεκριμένο τεστ με επιτυχία και αυτός είναι ο στόχος και φέτος. Παρά τις πολλές δυσκολίες που δημιούργησε σε οικονομικό επίπεδο ο υποβιβασμός και τα  σημαντικά έσοδα που απώλεσε λόγω της Super League 2.

Η ΕΠΟ πριν από λίγο καιρό λόγω του κορονοϊού ενημέρωσε πως παρατείνει τη διαδικασία της αδειοδότησης. Ενώ κάθε ΠΑΕ όφειλε μέχρι 31 Μαρτίου να έχει καταθέσει φακέλους, η προθεσμία πήγε έναν μήνα μετά. Στο τραπέζι, μάλιστα, υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime το ενδεχόμενο και νέας παράτασης.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα τη χρειαστεί. Ο δικός του φάκελος είναι σχεδόν έτοιμος. Κάποιες εκκρεμότητες είχαν μείνει αυτές τις μέρες και τακτοποιούνται. Στόχος φυσικά το να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και οι Ηπειρώτες να ανέβουν στη Super League 1 χωρίς να έχουν οποιονδήποτε μεταγραφικό περιορισμό.

Τέλος, όπως κάθε ΠΑΕ έτσι και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βγάλει όλους τους εργαζόμενούς του σε αναστολή. Άπαντες θα πάρουν το επίδομα των 800 ευρώ, ενώ οι «κυανόλευκοι» θα ανασάνουν κυρίως λόγω της αναστολής των υποχρεώσεών τους προς το ΙΚΑ.