ΠΑΣ Γιάννινα: Οι πρώτες κινήσεις για τις ανανεώσεις


Αντώνης Τσιράκης

ΠΑΣ Γιάννινα: Οι πρώτες κινήσεις για τις ανανεώσεις


Δεν είναι εύκολο για μία ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα να ανοίγει θέμα ανανεώσεων τη στιγμή που δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου. Ούτε, όμως, είναι λογικό να μένουν όλα για το φινάλε. Οι Ηπειρώτες έχουν δείξει καλά στοιχεία, μπορούν να παραμείνουν στη Super League 1 και γι’ αυτό ταυτόχρονα κάνουν και τις πρώτες τους κινήσεις για την επόμενη ημέρα.

Το καλοκαίρι είναι πολλά τα συμβόλαια που λήγουν και αρκετά εξ αυτών βασικών ποδοσφαιριστών. Για κάποιους οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δείξει ότι τους θέλει και προσεχώς θα προχωρήσει και στο παρασύνθημα.

Στέφανος Σιόντης, Ροντρίγκο Εραμούσπε, Γιώργος Παμλίδης και Ζαν Μπαπτίστ Λεό έχουν ενημερωθεί πως βρίσκονται στα πλάνα του κλαμπ και για την επόμενη χρονιά. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως αντίστοιχες επαφές δεν έχουν γίνει και με άλλους. Σε πρώιμο στάδιο είναι οι συζητήσεις. Θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να κατατεθούν και οι προτάσεις τόσο σε αυτούς όσο και σε κάποιους ακόμη παίκτες που θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα να κρατήσει.

Από την τετράδα που αναφέραμε δεν είναι ίδια η κάθε περίπτωση. Υπάρχουν παίκτες που έχουν ξεκαθαρίσει πως θα παραμείνουν και βλέπουν το μέλλον τους στα Ιωάννινα. Αυτό δεν ισχύει για όλους όμως. Σε πρώτη φάση για παράδειγμα ο Παμλίδης παρουσιάστηκε αρνητικός. Έως το καλοκαίρι, όμως, υπάρχει η δυνατότητα να μεταπειστεί.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAS Giannina FC (@pasgianninafc)


Sportime Extras