×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα: Και τυπικά Οικονομόπουλος και Πανουργιάς


    Sportime Team

ΠΑΣ Γιάννινα: Και τυπικά Οικονομόπουλος και Πανουργιάς


Αμφότεροι είναι εδώ και καιρό παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα. Από την πρώτη μέρα συμμετέχουν στην προετοιμασία, αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί.

Ο λόγος για τους Παντελή Πανουργιά και Αντώνη Οικονομόπουλο. Αμφότεροι ανήκουν και επίσημα στους Ηπειρώτες, αφού την Τρίτη (20/8) η Super League 2 επικύρωσε τα συμβόλαιά τους. Όχι μόνο αυτά, βέβαια, αλλά και άλλων ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Η διοργανώτρια αρχή επικύρωσε και τα συμβόλαια των Πίτου Γκαρσία, Σαμίρ Ράντοβατς, Άγγελου Ζιούλη, Αλέξανδρου Καρτάλη, Χρήστου Ελευθεριάδη και Μάκη Γιαννίκογλου.

Υπάρχει και ένα ακόμη όνομα που έβγαλε… είδηση. Πρόκειται για τον Σπύρο Βασιλάκη, έναν 19χρονο στόπερ, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Κ19, αλλά φέτος ακολούθησε όλη την προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Ωστόσο, κρίθηκε πως καλύτερο θα ήταν να πάει κάπου και να παίξει για μία χρονιά και γι’ αυτό θα αγωνιστεί με το Σούλι Παραμυθιάς στη Γ’ Εθνική. Τέλος, επαγγελματίες είναι να γίνουν στον ΠΑΣ Γιάννινα και οι Λώλης και Γροσδάνης.


Τελευταία Νέα