Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στον ΠΑΣ Γιάννινα και εν αναμονή των νέων τεστ για το αν θα γίνει το παιχνίδι του Σαββάτου με το Αλκαζάρ. 18άδα με το ζόρι, αν γίνει και μόλις μια πρόπονηση από τις 28/4.

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα και πιο συγκεκριμένα σε δύο νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Μαζί με τα πέντε της προηγούμενης Πέμπτης, στον car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έχουν φτάσει στα επτά!

Η διεξαγωγή του αγώνα του Σαββάτου (15/5-19.30) με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ θα εξαρτηθεί από τα νέα τεστ που θα γίνουν την Πέμπτη (13/2).

Ποια είναι τα σενάρια:

Αν τουλάχιστον τρεις από τους πέντε πρώτους που είχαν βγει θετικοί την προηγούμενη εβδομάδα, βγουν ξανά θετικοί, τότε μαζί με τα δύο νέα κρούσματα, φτάνουν τους πέντε και αναβάλλεται και το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Αν βγούν λιγότερα από πέντε θετικά στα τεστ της Πέμπτης, η αναμέτρηση του Σαββάτου για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1, διεξάγεται κανονικά.

Και κανονικά να γίνει το παιχνίδι, ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα δεν συμπληρώνει ούτε 20άδα. Και οι επτά ποδοσφαιριστές που έχουν βγει θετικοί, δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην ΑΕΛ. Μαζί με τον τραυματία Σιόντη, οι απουσίες για τον Αργύρη Γιαννίκη φτάνουν τις 9. Οπότε στην αποστολή, θα υπάρχουν… ταβάνι 18 ποδοσφαιριστές, αν μπει και ο Τριάδης, εκ των οποίων οι τρεις τερματοφύλακες.

Παράλληλα, αν το παιχνίδι διεξαχθεί κανονικά, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παραταχθεί στο Αλκαζάρ, θα έχουν κάνει μια κανονική προπόνηση, τις τελευταίες 17 μέρες, μέχρι τη σέντρα της αναμέτρησης.

Οι Ηπειρώτες μετά το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τη Μ. Τετάρτη, προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη του Πάσχα, αφού μετά το Φάληρο είχε δοθεί άδεια. Από τότε λόγω των κρουσμάτων, οι προπονήσεις έχουν ανασταλεί.