×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα: Μόνο έτσι «χάνεται» ο Νικολιάς


    Αντώνης Τσιράκης

ΠΑΣ Γιάννινα: Μόνο έτσι «χάνεται» ο Νικολιάς


Μπορεί να έχουν αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήδη αρκετοί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα έχουμε και νέα διαζύγια.

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ακόμα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Μέσα σε αυτές, όμως, δεν είναι ο Αλέξανδρος Νικολιάς. Ο Ευβοιώτης χαφ είναι από εκείνους που πρέπει να θεωρούνται σίγουροι. Εκτός και αν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ μία εξαιρετική πρόταση.

Πρόκειται για μία από τις περιπτώσεις που οι Ηπειρώτες έχουν το πάνω χέρι. Το συμβόλαιό του δεν είναι υψηλό και γι’ αυτό ο Νικολιάς δεν εντάσσεται στην κατηγορία εκείνων που τους προτάθηκε ψαλίδι. Κάτι που έγινε για παράδειγμα με τους Αλέξη Μιχαήλ, Θέμη Τζημόπουλο και Άντι Λίλα.

Συν τοις άλλοις, ο 24χρονος δεν έχει κάποια ρήτρα αγοράς. Αυτό σημαίνει, συνεπώς, πως ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να κάνει αποδεκτή μόνο όποια πρόταση κρίνει συμφέρουσα. Και με τα χρήματα που ζητάει αυτή τη στιγμή, δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που θα καλύψει τις απαιτήσεις των «κυανόλευκων».

Μπορεί να υπήρξε μία φημολογία πως ο Ατρόμητος τον κοιτούσε, μπορεί να γράφτηκαν στην πορεία και κάποιες ακόμη ομάδες της Super League, αλλά η πραγματικότητα είναι πως δύσκολα με τις υφιστάμενες συνθήκες θα προχωρούσε η πώλησή του. Όλα δείχνουν πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου θα παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα και θα είναι από τους πρωταγωνιστές στην προσπάθεια που θα γίνει για επιστροφή στα σαλόνια.


Τελευταία Νέα