×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο πρώτος υποψήφιος να διαδεχτεί τον Ντάσιο


    Sportime Team

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο πρώτος υποψήφιος να διαδεχτεί τον Ντάσιο


ΠΑΣ Γιάννινα και Γιώργος Ντάσιος θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, όπως αποκάλυψε το Sportime. Η διοίκηση αποφάσισε ότι στη Super League πρέπει να πάει με άλλον γενικό αρχηγό και η πρόταση για τις ακαδημίες, που του έγινε, ήταν για τα μάτια του κόσμου. 

Ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη για τη δουλειά του Ντάσιου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, πάντως, ανέβηκε κατηγορία. Συνεπώς, εκ του αποτελέσματος πέτυχε. Προσθέστε και ότι η σχέση του με τον Αργύρη Γιαννίκη ήταν αρκετά καλή. Ο κόουτς δεν είχε παράπονα από τον άλλοτε αρχηγό των Ηπειρωτών.

Λάθη προφανώς και έγιναν. Μέσα στο πρόγραμμα ήταν από τη στιγμή που για πρώτη φορά έκανε τη συγκεκριμένη δουλειά ο Ντάσιος. Το θέμα πλέον είναι η επόμενη μέρα και το πώς θα πάει στη Super League 1 ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένα σενάριο που ακούγεται πολύ καιρό τώρα στην πόλη είναι για επιστροφή του Δημήτρη Νιαρχάκου. Κάτι τέτοιο, όμως, είναι απλή φήμη και δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Δεν θέλει να αφήσει το πόστο του στον Άρη ο τιμ μάνατζερ των Θεσσαλονικέων. Έκανε το step up στην καριέρα του, ικανοποίηση υπάρχει για τη δουλειά του από τους διοικούντες των «κίτρινων» και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει εκεί.

Παίζει, όμως, το ενδεχόμενο μίας άλλης επιστροφής. Ο λόγος για τον Άντι Λίλα. Ο Αλβανός χαφ έχει μιλήσει με τους «κυανόλευκους» και δεν αποκλείεται να γυρίσει τα Ιωάννινα για να αναλάβει εκείνος τον ρόλο του γενικού αρχηγού. Το τοπίο σχετικά με τον διάδοχο του Ντάσιου θα ξεκαθαρίσει προσεχώς.


Τελευταία Νέα