Στις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου βρισκόμαστε και συνήθως σε αυτές υπάρχουν εξελίξεις. Κάτι τέτοιο αναμένεται να έχουμε και στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής, έχουμε αναλύσει τις πιθανότητες. Ο Γιάννης Πετράκης άφησε ανοιχτό να υπάρξει άλλη μία προσθήκη, χωρίς αυτή να θεωρείται βέβαιη.

Αντιθέτως, μεγαλύτερη κινητικότητα υπάρχει στις αποχωρήσεις. Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, τα έχει αναφέρει το Sportime καιρό πριν. Από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Ντούσαν Πάντελιτς, δίνεται η δυνατότητα να αποχωρήσει ένα χαφ και ο Φάμπρι Κάστρο δείχνει ο επικρατέστερος.

Ο Γιάννης Λουκίνας βρίσκεται εδώ και καιρό στην πόρτα της εξόδου, αλλά έχει κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του. Το μήνυμα το έχει πάρει, αλλά φαίνεται πως δεν έχει βρει αυτό που θα ήθελε. Η πιο ελκυστική περίπτωση έως τώρα μάλλον ήταν η Κέρκυρα. Ωστόσο, έως τώρα δεν έχει αποχωρήσει φορ από εκεί για να αποκτηθεί άλλος.

Το ενδεχόμενο αποχώρησης άλλου παίκτη δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κίνηση για στόπερ, όμως, δεν μπορεί να σπάσει ο δανεισμός του Στέφανου Ευαγγέλου (είχε συζητηθεί και αυτό). Άνετα δεν θα πρέπει να νιώθει και ο Μίτε Τσικάρσκι, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί τελικά η μεταγραφή του Εμίλ Γιόνασον.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ανεξάρτητα από το τι θέλει η ομάδα, το θέμα των αποχωρήσεων είναι πάντα σύνθετο τον Ιανουάριο. Εάν κάποιος δεν βρίσκει αυτό που ψάχνει, συνήθως προτιμά να παραμένει εκεί που είναι και ας μην υπολογίζεται. Επομένως, σε μεγάλο βαθμό, τα πράγματα εξαρτώνται από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.