Στον ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν να κρατήσουν τον Παμλίδη και όσο δεν υπογράφει αλλού, ελπίζουν.

Η πρώτη «κρυάδα» ήρθε από την αποχώρηση του Αργύρη Γιαννίκη. Αν και ακόμα παραμένει άνεργος, ο Έλληνας τεχνικός δεν ήθελε να μείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η δεύτερη, από τον Καρτάλη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο. Οι Γιαννιώτες ήθελαν να τον κρατήσουν κι αυτόν, πιστεύοντας οτι θα τον χάσουν, μόνο αν τον έπαιρνε μαζί του ο Γιαννίκης, αφού θεωρείται «παιδί» του.

Την τρίτη παλεύουν να την αποφύγουν. Οι Ηπειρώτες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Γιώργο Παμλίδη για τριετές συμβόλαιο με απολαβές που θα φτάσουν τις 300 χιλιάδες ευρώ, αλλά εκ πρώτης ο Παμλίδης την απέρριψε.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει βάλει στο «παιχνίδι» για την υπογραφή του Παμλίδη, ότι «όπλο» διαθέτει. Προσπαθεί να τον πείσει και όσο ο Παμλίδης απορρίπτει προτάσεις (από Ουγγαρία και Τουρκία) και δεν υπογράφει σε άλλη ομάδα αν και υπάρχει ενδιαφέρον (Ατρόμητος, ΟΦΗ), το αφεντικό του «Άγιαξ» της Ηπείρου, ελπίζει!

 

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

 

Διαβάστε επίσης

ΟΦΗ: Ο «τσουχτερός» Μελάνο και η διάψευση

Άρης: Θέλει τον κόσμο του με Αστάνα, περιμένει την Επιτροπή!

Ιωνικός: Κιάκος, Ιατρούδης και οι… επόμενοι!

Football League: Alert στη Ρόδο, μετά το δημοσίευμα του Sportime!