ΠΑΣ Γιάννινα: Πρέσινγκ σε Παμλίδη, αλλά ετοιμάζει βαλίτσες!


Νίκος Μαρκάτος

ΠΑΣ Γιάννινα: Πρέσινγκ σε Παμλίδη, αλλά ετοιμάζει βαλίτσες!


ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Παμλίδης δέχεται στενό «μαρκάρισμα» για να ανανεώσει, αλλά ήδη ομάδες από Super League και εξωτερικό, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του!

Από τους mvp φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Παμλίδης. Ο 27χρονος επιθετικός με πέντε γκολ στο ενεργητικό του, διάγει μια από τις καλύτερες χρονιές του.

Το συμβόλαιο του με τους Γιαννιώτες λήγει το καλοκαίρι. Στενό πρέσινγκ του ασκεί ο Γιώργος Χριστοβασίλης για να υπογράψει άμεσα νέο συμβόλαιο, αλλά ο Παμλίδης μάλλον ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων τόσο εντός, όσο και εκτός των τειχών.

Στην Ελλάδα, τον έχει στη λίστα του ο Ατρόμητος. Τον παρακολουθεί και στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Περιστέρι, ο Παμλίδης είναι πολύ πιθανό να δεχθεί επίσημη πρόταση από τους «κυανόλευκους».

Δεν είναι μόνο οι Περιστεριώτες που τον έχουν στη λίστα τους. Υπάρχει ενδιαφέρον και από κλαμπ του εξωτερικού. Από την Τουρκία,χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομα του συλλόγου.

Αν το ενδιαφέρον από τους γείτονες γίνει έμπρακτο, με επίσημη πρόταση, είναι πολύ πιθανό να ξενιτευθεί ο 27χρονος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα. Και σε καλή ηλικία είναι για το εξωτερικό και τα οικονομικά μεγέθη τελείως διαφορετικά.

Το καλοκαίρι θα ξεκαθαρίσει. Πάντως στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ανανεώνει. Ντε φάκτο αυτό.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras