×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα: Πρώτη προπόνηση μετά την καραντίνα


    Κώστας Παπαδόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα: Πρώτη προπόνηση μετά την καραντίνα


Πρώτος στη βαθμολογία, πρώτος και στην επιστροφή στις προπονήσεις από τις ομάδες της Super League 2.

Μετά από δύο μήνες και κάτι οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν την Πέμπτη (21/5) στο ΠΕΑΚΙ, αφού τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν βγήκαν αρνητικά.

Χωρισμένοι σε γκρουπ οι ποδοσφαιριστές του Αργύρη Γιαννίκη, με διαφορετικές ώρες προσέλευσης για τις απαραίτητες απολυμάνσεις μεταξύ των γκρουπ και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ξεκίνησαν την ένταξη στο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει το προπονητικό team.

Το πρόγραμμα, μετά την απαραίτητη προθέρμανση, περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης για ξεκίνημα, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν ανά θέση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις και σταδιακά θα αρχίσουν και οι ομαδικές στα πρότυπα της Super League 1. Το ερωτηματικό φυσικά είναι τι θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Γιατί μπορεί να κοινοποιήθηκε στην κυβέρνηση το αίτημα της λίγκας για έναρξη προπονήσεων, όμως, υπάρχουν διάφορες ενστάσεις από κάποιους για το εάν όντως θα έπρεπε να συνεχιστεί η σεζόν. Είναι σαφές πως δεν συμφωνούν άπαντες σε αυτό, ενώ κάποιοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν και το πρωτόκολλο κυρίως λόγω οικονομικής αδυναμίας.

Οι Ηπειρώτες είναι αναγκασμένοι να πορευτούν στον δρόμο που χάραξε η Super League 1, αφού σε αυτή θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν εκτός εξαιρετικού απροόπτου.