ΠΑΣ Γιάννινα: Ρουκχ Βίνικι για Κούζικ – Το «αντίο» του Νικολιά


Κώστας Παπαδόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα: Ρουκχ Βίνικι για Κούζικ – Το «αντίο» του Νικολιά


Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν από τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Όρεστ Κούζικ. Όπως είχε αποκαλύψει το Sportime για τον Ουκρανό μεσοεπιθετικό υπήρχε ενδιαφέρον από Κύπρο και Ουκρανία. Οι συμπατριώτες του γνωστοποίησαν και ποια είναι η ομάδα που τον θέλει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport.ua η Ρουκχ Βίνικι έχει κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον Κούζικ και βρίσκεται αρκετά κοντά στο να αποσπάσει την υπογραφή του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει κανένα λόγο να σταθεί εμπόδιο σε αυτή τη μεταγραφή εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Από εκεί και πέρα, αντίο με τον δικό του τρόπο θέλησε να πει ο Αλέξανδρος Νικολιάς. Στον λογαριασμό του στο facebook ανάρτησε το εξής: «Αν αναφέρω ονόματα σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον… Γι’ αυτό θα πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην οικογένεια του ΠΑΣ που ζήσαμε τόσα πολλά τα 4μιση αυτά χρόνια…Από έξοδο και πρόκριση στην Ευρώπη μέχρι υποβιβασμό και άνοδο… Κρατάω μόνο τις καλές στιγμές, τους φίλους που απέκτησα και την αγάπη που έλαβα… ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!!».

Τέλος, την Τετάρτη (19/8) αναχωρεί για την Αθήνα η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη. Την Πέμπτη (20/8) θα αντιμετωπίσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και τρεις ημέρες αργότερα τον Ολυμπιακό στο Ρέντη. Αυτά είναι τα πρώτα φιλικά που θα δώσει αυτό το καλοκαίρι.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras