×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα: Σημαντική ανάσα για όλους


    Αντώνης Τσιράκης

ΠΑΣ Γιάννινα: Σημαντική ανάσα για όλους


Δεν είναι κρυφό πως η υπομονή κάποιων στον ΠΑΣ Γιάννινα τον τελευταίο καιρό με την κατάσταση που επικρατούσε είχε φτάσει στα όριά της.

Αυτό που περίμεναν άπαντες ήταν την πρώτη δόση της ΕΡΤ. Και ανάλογα με το τι θα γινόταν, θα υπήρχαν και αντίστοιχες εξελίξεις. Ωστόσο, η διοίκηση έπραξε το χρέος της.

Την Πέμπτη (14/11) είχαμε πληρωμές στον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό φυσικά ήταν μία πολύ μεγάλη ανάσα για όλους. Ταυτόχρονα και μία ψυχολογική τόνωση εν όψει της συνέχειας. Υπήρχαν στους παλιούς και κάποιες οφειλές από πέρυσι οι οποίες τακτοποιήθηκαν.

Εν τω μεταξύ, πληρώθηκε και η πρώτη δόση του διακανονισμού των οφειλών της ΠΑΕ προς το ΠΕΑΚΙ, όπως έγινε γνωστό κατόπιν ανακοίνωσης της διοίκησης του τελευταίου: «Κανονικά εφαρμόζεται ο διακανονισμός της οφειλής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 προς το ΠΕΑΚΙ, με την καταβολή της προβλεπόμενης από τη συμφωνία, δόσης (βλ. ανακοίνωση 26/09/2019).

Ο πρόεδρος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας, δήλωσε σχετικά: «Η συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σηματοδοτεί μια εποχή εμπιστοσύνης, η οποία πρέπει να διακρίνει γενικώς τις σχέσεις των Αθλητικών Σωματείων της πόλης των Ιωαννίνων, με το ΠΕΑΚΙ. Είναι επωφελές για όλες τις πλευρές να τηρούν τις υποχρεώσεις τους και κυρίως, είναι επωφελές για τον αθλητικό κόσμο και για τους πολίτες των Ιωαννίνων. Το ΠΕΑΚΙ θα σταθεί δίπλα στους συλλόγους της πόλης και στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιπροσωπεύει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της αθλητικής ιστορίας μας».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα