Η πολυαναμενόμενη συζήτηση του Αργύρη Γιαννίκη με τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε το Σάββατο (8/5). Λίγο μετά οι Ηπειρώτες εξέδωσαν και ανακοίνωση.

Σε αυτή ουσιαστικά ο ΠΑΣ Γιάννινα αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Ένα σίριαλ που υποτίθεται πως θα τελείωνε με την απάντηση του προπονητή, συνεχίζεται. Αυτό που αναφέρεται επισήμως είναι πως οι δύο πλευρές προέβησαν στην αξιολόγηση της σεζόν, τα έβαλαν κάτω και τα νεότερα θα τα μάθει ο κόσμος μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Η πρόταση ανανέωσης είναι δεδομένη και ο Αργύρης Γιαννίκης μένει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Η ανακοίνωση: «Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε πληθώρα δημοσιευμάτων τα οποία, αυθαίρετα και αναληθώς, “ενημερώνουν” σχετικά με υποτιθέμενες αποφάσεις του προπονητή μας κ. Γιαννίκη για το μέλλον του στην ομάδα.

Επειδή κατανοούμε απόλυτα την αγωνία των φιλάθλων μας, θα θέλαμε εμείς να τους ενημερώσουμε ότι σήμερα η διοίκηση και ο προπονητής μας προέβησαν σε από κοινού αξιολόγηση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τα δεδομένα και τις ανάγκες της επερχόμενης σεζόν.

Αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, θα επανέλθουμε για να ανακοινώσουμε τις αποφάσεις προπονητή και διοίκησης για το “αύριο” της ομάδας που προκάλεσε τον θαυμασμό και σεβασμό όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAS Giannina FC (@pasgianninafc)