Τα… καλά του φόρεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Η αναβίωση μίας ιστορικής φανέλας έγινε και αυτό εννοείται πως δεν ήταν μία απόφαση της τελευταίας στιγμής.

Τα σχέδια υπήρχαν μήνες. Λόγω κορονοϊού οι δυσκολίες ήταν αρκετές. Ωστόσο, η συγκεκριμένη φανέλα εδώ και ένα σημαντικό χρονικό διάστημα ήταν έτοιμη. Το ερώτημα, λοιπόν, απλό. Υπήρχε λόγος να τη χρησιμοποιήσει φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα; Σε μία περίοδο που λειτουργούν για αρκετούς μήνες μόνο οι online αγορές και που δεν έχει ο κόσμος χρήματα και διάθεση για να ξοδέψει, γίνονταν δεύτερες σκέψεις.

Η πολύ καλή πορεία, όμως, της ομάδας ήταν αυτή που έλυσε τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν. Έγιναν σκέψεις ακόμα και να φορεθεί για πρώτη φορά στη Λεωφόρο στη ρεβάνς του 2-1. Τελικώς προτιμήθηκε το ματς με τον Ολυμπιακό. Άσχημα σίγουρα δεν πήγε, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην κατά τεκμήριο φέτος καλύτερη ομάδα της Ελλάδας ήταν κάτι περισσότερο από ανταγωνιστικός. Το ότι οι παίκτες του έφυγαν με μία πικρή γεύση ενώ ήρθαν ισόπαλοι με τους διαφαινόμενους πρωταθλητές, λέει πολλά.

Επιτυχία και το γεγονός πως η φανέλα δεν διέρρευσε. Άπαντες έπρεπε να περιμένουν μέχρι τα αποκαλυπτήρια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ζαν Μπαπτίστ Λεό, που δεν πήρε μία φεύγοντας για τη Ρίγα. Φυσικά η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα τον αφήσει έτσι τώρα που βγήκε η νέα φανέλα, η οποία έχει κερδίσει και τις εντυπώσεις στις τάξεις των φιλάθλων.

Ο άνθρωπος που είχε αναλάβει το project αυτό, ο Κώστας Πεδιαδιτάκης, πόσταρε το ακόλουθο: «Μετά από πολλές ώρες και μέρες δουλειάς, πίεσης και αρκετών προβλημάτων εξαιτίας της παγκόσμιας συγκυρίας με τον Covid-19, χάρη σε κάποιους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σε αυτό το εγχείρημα, η αναβίωση της ιστορικής φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έγινε πραγματικότητα.

H χαρά, η ικανοποίηση και η συγκίνηση στο χθεσινό 1ο παιχνίδι απερίγραπτη.

Πολλά ευχαριστώ σε όλους (ξέρετε ποιοι είστε), αλλά ειδικά στον Νίκο Σιόντη που το έκανε πραγματικότητα, παρόλο τις αντίξοες συνθήκες.

Προχωράμε… Τα καλύτερα έρχονται!».

Κλείνοντας, αξίζει κανείς να κρατήσει την τελευταία φράση. Ακούγεται από πολλούς ανθρώπους της ομάδας και οι λόγοι είναι πολλοί. Από το αγωνιστικό και τις εγκαταστάσεις μέχρι τα βήματα προόδου που γίνονται σε επίπεδο μάρκετινγκ.