×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Πίσπας


    Αντώνης Τσιράκης

ΠΑΣ Γιάννινα: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Πίσπας. Ένας από τους παίκτες που είχαμε ενημερώσει πως θα ανέβουν...


Ένας από τους παίκτες που είχαμε ενημερώσει πως θα ανέβουν στο Καρπενήσι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να δοκιμαστούν είναι ο Σωτήρης Πίσπας. Ωστόσο, ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού δεν θα κάνει πολλές προπονήσεις στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, καθώς στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος.

Τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και είναι αναγκασμένος να ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τον στηρίξει σε αυτή του την ατυχία και μένει να φανεί εάν θα του προσφέρει και συμβόλαιο. Υπάρχει, πάντως, η άποψη πως θα μπορούσαν οι Ηπειρώτες να του δώσουν μία ευκαιρία.

Όσο για τον άτυχο 22χρονο, σε μία ανύποπτη στιγμή έκανε κοντρόλ στα πλάγια και όπως δέχτηκε ένα μαρκάρισμα, έπεσε κάτω. Στην προσπάθειά του να στηριχτεί γύρισε το ένα του χέρι και εκεί ακούστηκε και το «κρακ». Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υποστεί κάταγμα σε ωλένη και κερκίδα. Εάν επιβεβαιωθούν, θα μείνει για σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός.

Από εκεί και πέρα, ο Πίσπας δεν είναι το μόνο νέο πρόσωπο αυτές τις ημέρες στις προπονήσεις στο Καρπενήσι. Γίνεται, μάλιστα, προσπάθεια ώστε σύντομα να υπάρξουν και 2-3 προσθήκες. Επαφές με παίκτες και μάνατζερ πραγματοποιούνται καθημερινά.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα