ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 1-1: Προβλημάτισαν οι γηπεδούχοι


Sportime Team

ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 1-1: Προβλημάτισαν οι γηπεδούχοι


Δεν ήταν καλός ο ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό που έδωσε με τη Βέροια, μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, στους «Ζωσιμάδες». Δεν είναι μόνο το τελικό 1-1, αλλά η γενικότερη εμφάνιση.

Οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη δεν κατάφεραν να βγάλουν τρεξίματα, δεν πίεσαν όπως θα έπρεπε και έκαναν εύκολα λάθη. Έδειξαν να έχουν πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας απέναντι σε μία κλειστή άμυνα.

Φυσικά ακόμη υπάρχει χρόνος για να βελτιωθούν οι αδυναμίες που παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Γι’ αυτό γίνονται, άλλωστε, και αυτά τα φιλικά.

Χωρίς να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι δέχτηκαν στο 69′ γκολ από πλασέ του Σιμόνι. Εκείνοι ισοφάρισαν στο 84′ με πλασέ του Λιάσου μετά από συνδυασμό με τον Παμλίδη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Πανουργιάς, Καρτάλης, Κάστρο, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Ξύδας, Ελευθεριάδης, Ράντοβατς, Κρίζμαν.
Έπαιξαν και οι: Γιαννίκογλου, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Ζιουλής, Νικολιάς, Νάουμετς, Παμλίδης, Πήλιος, Ζώγκος, Λώλης, Λιάσος, Βενετικίδης, Γώγος.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδωσιάδης): Βοσνιάδης, Μούχαλης, Λεφίδης, Στάμου, Μαραγκός, Βεργώνης, Ζούρκος Ν., Πέντα, Μεληκιώτης, Κάνουλας, Σκαθαρούδης.
Έπαιξαν και οι: Μπλατσιώτης, Ζούρκος Αλ., Τρούπκος, Μουρατίδης, Μανιώτης, Πολύζος, Μπλέτσας, Σιμόνι, Βασιλτσής, Ιωάννου, Τσιμόπουλος.


Sportime Extras