Την ΑΕΛ υποδέχεται την Κυριακή (22/4) ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά το αγωνιστικό περνά σε δεύτερο σκέλος από τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικός στόχος. Εκείνο που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον δεδομένου ότι θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο στα Ιωάννινα ο Γιώργος Χριστοβασίλης, είναι τα όσα θα γίνουν στο μέτωπο των ανανεώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι άνοιξε τον χορό ο Τόλης Σκόνδρας, ο οποίος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο, ενώ έχουμε ενημερώσει για τις υποθέσεις των Αλέξη Μιχαήλ, Μιχάλη Μπουκουβάλα, Μάκη Γιαννίκογλου, Κώστα Περιστερίδη και Αλέξανδρο Αποστολόπουλο.

Για όλους υπάρχει πρόθεση ανανέωσης από την ομάδα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Θέμη Τζημόπουλο. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, πάντως, στον τελευταίο να του γίνει μειωμένη πρόταση και εκεί θα κριθεί καθαρά από τον ίδιο το τι θα γίνει.Θα προτιμήσει να μείνει σε μία ομάδα που ξέρει καλά για να μην μπει στη διαδικασία να ψάχνεται ή θα κοιτάξει αλλού; Παραπάνω χρήματα θα βρει και ίσως αυτό το συνδυάσει και με το να είναι πιο κοντά στη σύντροφό του. Φαίνεται πως η δική του περίπτωση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Τέλος, σχεδόν σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο Αλέξανδρος Νικολιάς. Για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό μία συζήτηση αρκεί. Οι δυο πλευρές, άλλωστε, είχαν κάνει προ καιρού μία επαφή και ουσιαστικά είχαν πει πως θέλουν να επεκταθεί η συνεργασία τους. Έκτοτε δεν έχει υπάρξει κάποιο νεότερο γιατί στον ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν να τελειώσουν με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι σε λίγο καιρό. Μόλις κλείσει αυτό το κεφάλαιο, θα κλείσουν και το θέμα του Νικολιά,ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το τέλος του έτους.