Τζημόπουλος: Κοντά στην Κορόνα Κίελτσε


Αντώνης Τσιράκης

Τζημόπουλος: Κοντά στην Κορόνα Κίελτσε


Φαίνεται πως το έχουν οι στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ένας μετά τον άλλον όταν αποχωρούν, πάνε στο εξωτερικό. Αυτό θα κάνει και ο Θέμης Τζημόπουλος.

Το περσινό καλοκαίρι ήταν ο Θοδωρής Μπέριος που πήγε στην Ουγγαρία για την Κισβάρντα. Ειρήσθω εν παρόδω, η ομάδα σώθηκε και εκείνος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Πρόσφατα αποχώρησε από τους Ηπειρώτες και ο Γιάννης Κάργας, ο οποίος κατέληξε στη Λέφσκι Σόφιας. Τόσο οι δικές του απολαβές, όσο και του Μπέριου είναι αρκετά καλές.

Επόμενος, λοιπόν, ο Τζημόπουλος. Ο 33χρονος αμυντικός γνωστοποίησε την Παρασκευή (21/6) πως αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από εννιά χρόνια. Και ήταν δεδομένο πως δε θα έλυνε το συμβόλαιό του εάν δεν είχε ήδη στα χέρια του πρόταση που να τον ικανοποιεί από αλλού.

Αυτή είναι από την Πολωνία. Η Κορόνα Κίελτσε έχει εκφράσει ενδιαφέρον εδώ και αρκετές μέρες και οι συζητήσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία. Έτσι μετά τους Μιχάλη Μανιά, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Αζέρ Μπουσούλατζιτς, ένας ακόμη παίκτης της Super League είναι πιθανό να καταλήξει στην Ekstraklasa.

Τη φετινή σεζόν η Κορόνα τερμάτισε δέκατη στην κανονική διάρκεια και πήγε στα πλέι άουτ. Εκεί διατήρησε τη δέκατη θέση. Στο ελληνικό κοινό η συγκεκριμένη ομάδα είναι γνωστό και από τα φιλικά που δίνει τα τελευταία χρόνια με την ΑΕΚ.


Sportime Extras