×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Όντι Νόρις: Η επιστροφή του θρύλου στο Περιστέρι (vid)


    Sportime Team

Όντι Νόρις: Η επιστροφή του θρύλου στο Περιστέρι (vid)


Μετά από 25 χρόνια ο Όντι Νόρις επιστρέφει στο Περιστέρι ως το τιμώμενο πρόσωπο στο φιλικό της ομάδας των Δυτικών Προαστίων με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Νόρις έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα του Περιστερίου και ήρθε η ώρα να τιμηθεί για την προσφορά του στον σύλλογο. Η ΚΑΕ έφτιαξε ένα promo βίντεο για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

«Όντι Νόρις: The Legend returns

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ κι ένας εκ των καλύτερων ξένων παικτών που φόρεσαν την φανέλα του Περιστερίου, Όντι Νόρις επιστρέφει στα δυτικά προάστια, έπειτα από 25 χρόνια.

Ο Όντι θα δει από κοντά τους διαδόχους του στον ΓΣΠ, αφού θα παρακολουθήσει το πρώτο επίσημο φιλικό ματς της σεζόν, με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου (Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο Κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”). Στο περιθώριο του αγώνα ο Σύλλογος θα τιμήσει τον παίκτη που τίμησε τη φανέλα του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα εισιτήρια του αγώνα (γενική είσοδος €5) διατίθενται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://tinyurl.com/y25nlyy4 και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου».

Δείτε εδώ το βίντεο που ετοίμασε το Περιστέρι για τον Όντι Νόρις:

 

View this post on Instagram

 

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ κι ένας εκ των καλύτερων ξένων παικτών που φόρεσαν την φανέλα του Περιστερίου, Audie Norris επιστρέφει στα δυτικά προάστια, έπειτα από 25 χρόνια.

Ο Όντι θα δει από κοντά τους διαδόχους του στον ΓΣΠ, αφού θα παρακολουθήσει το πρώτο επίσημο φιλικό ματς της σεζόν, με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου (Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο Κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”).

Στο περιθώριο του αγώνα ο Σύλλογος θα τιμήσει τον παίκτη που τίμησε τη φανέλα του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα εισιτήρια του αγώνα (γενική είσοδος €5) διατίθενται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://tinyurl.com/y25nlyy4 και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

A post shared by Peristeri B.C. (@peristeribc) on