×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Περιστέρι- Μαυροκεφαλίδης: Υπάρχει πρόβλημα…


Νίκος Μπουρλάκης

Περιστέρι- Μαυροκεφαλίδης: Υπάρχει πρόβλημα…


Η επίσημη ανακοίνωση από το Περιστέρι ανέφερε ότι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έχει ενοχλήσεις και δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Κυριακής (22/11) με τον Ηρακλή. Αυτό δεν αμφισβητείται. Όμως το θέμα είναι βαθύτερο και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις.

Το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και το Περιστέρι … δεν περνούν την καλύτερη φάση τους. Έστω κι αν ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε στην παρούσα χρονική στιγμή που θα καταλήξει αυτό το ζήτημα, αλλά σίγουρα υπάρχει πρόβλημα και είναι υπαρκτό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τον αγώνα με το Μεσολόγγι, ο πολύπειρος σέντερ δεν έχει κάνει ούτε μια προπόνηση με το Περιστέρι. Μπορεί να είναι και λόγω των ενοχλήσεων. Πέρα απ’ αυτό μια διάσταση υπάρχει. Και η έλευση του Αργύρη Πεδουλάκη πιθανότατα  να έκανε ακόμα πιο μεγάλη την απόσταση.

Υπενθυμίζουμε ότι Πεδουλάκης και Μαυροκεφαλίδης είχαν συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό την περίοδο 2013-2014. Η συμμετοχή του έμπειρου παίκτη δεν ήταν μεγάλη. Όταν αποχώρησε ο Πεδουλάκης κι ανέλαβαν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο Μαυροκεφαλίδης απογειώθηκε. Και ήταν καθοριστικός στην κατάκτηση του τίτλου από πλευράς Παναθηναϊκού.

Πρόβλημα λοιπόν υπάρχει, πέρα από τον τραυματισμό του έμπειρου παίκτη. Και η οποιαδήποτε πρόβλεψη για το πώς θα εξελιχθεί είναι παρακινδυνευμένη. Αυτή τη στιγμή δε φαίνεται… φως στο τούνελ αλλά ο χρόνος μπορεί να φέρει αλλαγές. Θα δούμε….

Πάντως το να κλείσεις τα μάτια σε κάτι που υπάρχει, δε γίνεται.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras